Laatusuklaa

ARGENTA Suklaalevyraadissa

Argenta dip eier schokocreme
Tuotteen Argenta dip eier schokocreme valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Argenta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen.
 

Jenni V 13.05.2019
Neljän 36g töhnämunan pakkaus. Kaksi muovilusikkaa on mukana, onko muka tarkoitettu vetää näitä kaksi kerralla? En suostu! Nämä on nimittäin todella äklöjä. Maitosuklaata on päällä, eikä se ole mitään mieltä ylentävän laadukasta, ja sisällä on sitten lusikoitavaa kaakaoista töhnää, joka rakenteeltaan on vähän rämmäleistä, ei aivan sileää. Töhnä on TODELLA rasvaista, kaakaoista toki mutta tuo rasva on niin ylitsevuotavan läsnä, että tulee äklö olo välittömästi. Eikä ollut myöskään sokerissa säästelty... Ei uponnut kylmänä eikä lämpimänä. Kamala tuote. Ykkönen.

Hanna P 04.04.2018
Maitosuklainen pääsiäismuna. Maitosuklaa ERITTÄIN makeaa ja sisällä oleva "töhnä" kovin rasvaista, mutta itseasiassa vähemmän makeaa. Voi niitä pikkutrulliparkoja, jotka näitä monta putkeen vetää. Yksi on hyvä ja yksi riittää pahimmallekin makeasiepolle. Ihan mukava, joskin tosi makea muna ja kaakao ja nougatkin maistuu varsin mukavasti sokerin lisäksi.

Iikka 27.03.2018
Alienin munan näköinen pääsiäsherkku. Pinta on varsin tavallista halpissuklaata, mutta sisällä on maistuvaa makeaa mössöä. Eihän tästä sokerihumalan aiheuttajasta jää paljoa jälkipolville kerrottavaa, mutta pääasia lienee että yksi pääsiäispäivä menee hulppeasti herkutellen. Huh mikä satsi. Yksi muna riittää makeannälkään pitkäksi aikaa. Tämän arvioinnin aikana päänahkani hikeytyi kauttaaltaan. Mikä pommi!

Jarkko 21.03.2018
Suklaamuna jossa kenties kahdenväristä suklaata kuoressa. Sisällä puolet ilmaa ja toinen puoli paksua suklaamoussea, joka saattaakin olla nougattia eli pähkinää. Kauhean rasvainen on tuo täyte. Kokonaisuus on sen ansiosta myös pääosin liukas. Sulaa helposti suuhun, on ylimakea ja maistuu aavistuksen verran kaakaolta. Pääsiäinen tulee tänäkin vuonna!

Janne J 20.03.2018
Mukavan paksu suklaakuori tässä munassa ja onpahan muuten melko makeaa maitosuklaata. Seuraava haukkaus tapaa jo sisällä olevaa tummanruskeaa tahnaa ja se on rakenteeltaan ilahduttavan sileää, mutta taas kerran julman makeaa. Maku on kuitenkin varsin onnistunut tässä nougat-suklaamoussessa, mutta tuo makeus, aivan järkyttävä makeus. Huh, huh, tällä lähti kyllä makeanhimo tältä päivältä jos ei viikoltakin. Sanonta "parempi överit kuin vajarit" ei tämän tuotteen perusteella pidä paikaansa. Sakotan isolla kädellä liiasta makeudesta ja annan tälle 2,5 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani