Leader Vegeway Leader Vegeway

GHIRARDELLI Suklaalevyraadissa

Ghirardelli squares dark chocolate mint
Tuotteen Ghirardelli squares dark chocolate mint valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ghirardelli -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Jenni V 11.12.2017
Semitummaa suklaata täytteenään ihan liikaa ja liian minttuista juoksevaa täytettä. Jos vertaa after eightiin niin tämä häviää kyllä selvästi, suklaa ei ole niin maukasta ja varsinkin täytteen rakenne liian suttaava. Kakkonen.

Antti M 13.09.2008
Noin 15-grammainen suklaaneliö minttutäytteellä kahvikupin seuraksi tarkoitettuna versiona. Kääre on laadukas ja siisti; avaaminen sujuu myös helposti. Suklaan 'tummuutta' ei mainita mutta aavistuksen verran kuivemmalta ja kitkerämmältä tämä vaikuttaa esimerkiksi Fazerminttiin verrattuna. Suklaakuori on myös paksumpi, eikä se hajoa onneksi syödessä eli liikoja tämän ei pitäisi sotkea. Minttutäyte on mainio, aivan kuten Fazerinkin, eli melko lailla täydellinen tuote on kyseessä. 4x4cm pala riittää kupposen seuraksi kiitettävästi mutta liikoja sillä ei nautiskella. Onneksi tästä löytyy myös levyversio (100g), joka täytyy vielä saada käsittelyyn lähiaikoina... Tästä jenkkifirman tuotoksesta jäi positiivinen kuva kaikinpuolin mutta näitä neliöitä pitäisi olla todella paljon, jotta friikin suklaanälkä laantuisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet