Leader Vegeway Leader Vegeway

GHIRARDELLI Suklaalevyraadissa

Ghirardelli squares premium chocolate assortment
Tuotteen Ghirardelli squares premium chocolate assortment valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ghirardelli -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Jenni V 14.12.2017
Iso pussillinen neljää eri laatua minilevyjä, joissa kolmesta on juokseva täyte ja yksi on umpisuklaata. Yksi täytesuklaista on maitosuklaata, muut jotain semitummaa sorttia ja umpisuklainen on 60-prossaista suklaata. Kaikki ovat kauniita, päällä on kohokuvioitu Ghirardellin logo.

Dark chocolate mint: Onpa tosi juoksevaa täytettä, en tykkää, tosi suttaavaa syötävää. Myös maku on täytteessä hyvin päällekäyvä, eikä jotenkin tunnu sopivan suklaan pariksi. Lajitelman huonoin, kakkonen.
Dark chocolate raspberry: Täytettä tuntuu olevan aavistus vähemmän kuin mintunmakuisessa laatassa, harmi, koska aito vadelma kyllä täytteessä maistuu. Täyte on melko hapanta, mikä on toisaalta hyvä, marjan aitous maistuu silloin paremmin. Ei mikään suosikki makuyhdistelmä kuitenkaan, kolme pojoa.
Milk chocolate caramel: Selkeästi pussin suosikkini. Ihanaa tahmaista karamellia, joka on juoksevaa mutta ei liian, ja makean suolaista juuri sopivalla kinuskikastikemaisella tavalla. Maitosuklaa sopii täytteeseen täydellisesti, eikä se ole liian makeaa. Erittäin vahva nelonen.
Dark chocolate 60% cacao: Umpisuklainen pala painaa vähän vähemmän kuin täytesuklaat. Vaikka kaakaoprosentti on vähän korkeampi kuin muissa, niin makuero on yllättävän pieni, kovin tummalta tämä ei maistu. Hedelmäisiä orastavia aromeja kuitenkin löytyy jonkun verran, mutta ei yllä läheskään huippusuklaiden tasolle. Kolmosen perussuklaa.
Yhteenvetona pussille tasan kolmosen pojot. Ihan ok tuliainen jenkeistä, mutta olisin ehkä jälkikäteen valinnut tuota milk chocolate caramelia koko pussillisen :-)

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet