Matsmart banneri

MERUZALKA Suklaalevyraadissa

Rawito raw ice peanut butter
Tuotteen Rawito raw ice peanut butter valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Meruzalka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Luomu, Vegaani.
 

Jenni V 03.09.2018
Raaka, luomu, vegaani, gluteeniton, maidoton, gmo-vapaa, ekologisesti kestävä... Jokaisesta 50 senttiä hintaa lisää, huhhuh. 65g pieni puikko on eettisesti pakattu pahviin ja kompostoituvaan muoviin. Ulkonäkö on vähän kuin murupuikossa, yllättävän painavaahan tämä on kun millejä on 75ml. Maku on kuitenkin yllättävän maukas, parempi kuin vegaanijäätelöissä yleensä. Ravintosisältökin on yllättävän hyvä, rasvan laatu parempi kuin yleensä ja sokeriakin varsin maltilla, paljon kuitua ja proteiinia.

Ainesosina on maapähkinämaito sisältäen irlantilaista sammalta (!), suklaa, maapähkinät, kookossokeri, baobab, maca-juuri, bourbon-vanilja ja taatelit. Varsinkin tuo irlantilainen sammal oli pakko guuglata, jaaha, merilevääpä se vissiin on. Varsin erikoisia aineita, mutta maku on tosiaan mukavan maapähkinäinen, maapähkinävoi myös maistuu, ja suklaakuorrute sopii kaveriksi hyvin. Tosi tiivistähän tämä on, rakenne ei ole lähelläkään kermajäätelöä, mutta maku pelastaa paljon. Vahva kolmonen, jos eettisyys kiinnostaa ja rahaa piisaa niin siitä vaan maistamaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet