Laatusuklaa

ALEXANDROS HAND MADE CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Alexandros Hand Made Chocolate organic milk chocolate
Tuotteen Alexandros Hand Made Chocolate organic milk chocolate valmistusmaa on Kreikka. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Alexandros Hand Made Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Luomu.
 

Janne J 01.09.2019
Mieto, mutta epätyypillinen tuoksu maitosuklaaksi, mitähän tämä lienee? Vaaleaa ja aika napsakkaa rakenteeltaan maitosuklaaksi. Pehmeä ja hivenen rasvainen maultaan, kaakaokin on onneksi hieman esillä. Vähäeleisyydestään huolimatta mielenkiintoinen tuote, jäin pohtimaan että olisiko kenties jopa tehty jostain muusta kuin lehmän maidosta?

Hanna P 01.09.2019
Eleettömiä, reiluja lohkareita vaaleaa maitosuklaata miedolla tuoksulla. Ihan hyvä ja pehmeän kermainen suklaa, mutta onko
täytteettömänä/sattumattomana aika tylsääkin? Miellyttävä kokemus kuitenkin, joten hellyn kolmoseen.

Iikka 01.09.2019
Pelkkää maitosuklaata. Hieman rasvainen ja liukas koostumus. Tässä ei juuri mikään maistu. Noh, ehkä joku tätä voi käyttää leivontaan tai oman suklaakonvehdin tekemiseen. Vaadimme sattumia! Täytteitä! Mausteita! No, syöhän tätä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani