Leader Vegeway Leader Vegeway

BELFINE Suklaalevyraadissa

Belfine ankanpoika suklaatikkari
Tuotteen Belfine ankanpoika suklaatikkari valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Belfine -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 05.04.2013
Mies halusi ilahduttaa ja toi postista tällaisen tikkarin. Ollaan kuulemma saman näköisiä. Kyseessä on siis 35-grammainen maitosuklainen tikkari, jossa on munankuoressa päällä valkoista suklaata ja silmissä hiukan tummaa. Avatessa tikkari ensimmäiseksi nenään tulee omituinen haju. En oikein pidä siitä mutta en saa kiinni miksi. Sitten haukataan. Suklaa on aika pehmeää ja rakenteeltaan aika sileää. Vaniljainen aromi tunkee läpi, ehkä sitä oli myös tuoksussa. Eniten häiritsee kuitenkin valtava makeus. Tämä maistuu ihan maraboulta mutta vieläkin makeammalta, eikä valkosuklaalisä (joka ei kyllä erikseen juurikaan maistu) helpota asiaa. Makeus jää kutittamaan kurkkua. Parasta tikkarissa oli siis hauska muoto. Yhtään isompi se ei olisi saanut olla.

Kirsi I 17.04.2011
Söpö suklaatikkari, joka on jo monena vuonna kiehtonut mieltäni kaupan hyllyllä. Koristeet ovat erivärisiä suklaita, jotka kuitenkin maistuvat aikalailla samalle. Koostumus on tasainen ja yllättävän vähän kova. Tavallisen arkisen makuista perussuklaata söötissä muodossa. Nämä kelpaisivat varmaan virpoillekin.

Jarkko 15.04.2011
Iloisen näköinen ankanpoikanen istuu peräpäästä törröttävän tikun päällä puolikkaan kananmunan kuoret päässään. Kaunis nelivärinen suklaatikkari saa iloiselle mielelle näköjään muutkin paikallaolijat. Maku on aika tavanomainen suklaafiguurille, ihan sitä yltiömakeutta myöten. Harvinaisempi muoto (tikkari) tuo kuitenkin selvästi jotain lisäarvoa muutoin keskinkertaista huonommalle tuotteelle. Suklaalle kaksi pojoa, mutta visuaalinen aspekti huomioiden tuote saa kolmosen.

Hanna P 15.04.2011
Söpö pieni…tai siis ei ihan pieni…tikkariotus, kääreen mukaan ankanpoikanen, vielä palanen kuorta päässäänkin. Tässäkin suklaassa valkoista ja oranssinkin väristä suklaata mukana. Tuoksu, miedon vaniljainen ainakin valkoisesta kohdasta. Söpö idea, eikä suklaakaan ihan pahaa ole, joten keskikastiin menee.

Päivi 14.04.2011
Voi kuinka söpö ankanpoika-suklaatikkari. Maitosuklaata, valkoista suklaata, oranssia väriä ja mustaa väriä mukana. Näyttää oikein herkulliselta. Jaaha, tarkemmin katsottuna toi musta ei ookkaa mustaa vaan tummaa suklaata. Silmät ja kieli tummaa suklaata. Valkosuklaa ainakin on tosi makeaa. Kokonaisuudessaan hieman pistelevää makua, joka tulee ensi puraisulla esiin joka kerta. Söpöys ei kuitenkaan riitä. Maku ei ole mieleinen. Sama vika, suolaisen makea. Ei tässä suolaa ole, mutta sen tapaista makua erittyy. Enkä pidä siitä. Tän syötyään kun saa, niin koko suu on tahmainen ja suklainen. Ei kuitenkaan sitä pistävää makua ole niin paljon. Vasta kun suu on "puhdas", niin pistelee jälleen. Ihmettelen vaan sitä, että miksi nätinnäköiset pitää maistua niin epämiellyttäviltä. Luottavatko liikaa ulkoiseen näköön. Kyllä suklaissa makuaisti ratkaisee loppujen lopuksi.

Iikka 14.04.2011
Ankanpoikanen, joka tuo mieleen vanhan sarjakuvan Calimero. Siis kivannäköinen tikkari. Kovaa ja täyttä suklaata. Makeaa on tämäkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet