Leader Vegeway

BELFINE Suklaalevyraadissa

Belfine maitosuklaa joulupatukka
Tuotteen Belfine maitosuklaa joulupatukka valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Belfine -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Joulu, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 07.01.2007
Mukavan näköinen suklaapatukkapakkaus: läpinäkyvä jossa 4 isoa suklaata joissa joko valkosuklaalla tehty pukin kuva tai vihreällä karamelli värillä tehty joulukuusi. Suklaa itsessään maistuu miellyttävän hieman makeanmakuiselle suklaalle. Itse suklaan päälle tehdyt valkosuklaajoulupukki tai joulukuusi eivät juuri maistu miltään vaan itse suklaa peittää kaiken, tuskin varmaan on ollut tarkoituskaan että kuusi ja pukki maistuu, varmaan tehty vain kauniiksi koristeeksi.

Jarkko 22.12.2006
Todella jouluinen suklaapatukka, jossa neljässä 2,5x2,5 cm kokoisissa palasissa joulupukin ja joulukuusen kuvia. Jostakin kumman syystä, kun jossakin tuotepakkauksessa oikein korostetaan sitä, että tuote on belgialainen, niin minulla herää epäilys siitä, että kyseessä on jokin halpatuote, joka ei pärjää muutoin kuin korostamalla sitä, että tuote on kotoisin kuuluisasta suklaamaasta (olipas pitkä lause...). Toivottavasti olen tällä kertaa väärässä.

Palanen suuhun ja maistelemaan. Pala (joka on hieman liian iso) liukenee mukavasti suuhun. Makeus on juuri sopiva ja koostumuksesta tulee mieleen jokin toinen varsin tuttu suklaa, olisiko Maraboun maitosuklaa. Suklaa sulaa todella hyvin suuhun ja vapauttaa herkullista makuaan. Olenpas iloinen, että ennakko-odotukseni osoittautui turhaksi.

Voi kunpa tätä valmistettaisiin suuremmissa levyissä... Ilmeisesti kohokuvioiset kuusetkin on valmistettu värjätystä suklaasta, koska ainakaan mitään vierasta makua en niissä huomaa. Namia! Koko patukan syömisen jälkeen suuhun jää varsin sokurinen maku, mutta sehän ei näin joulun alla mitään haittaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet