Leader Vegeway Leader Vegeway

BELFINE Suklaalevyraadissa

Belfine maitosuklaa love patukka
Tuotteen Belfine maitosuklaa love patukka valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Belfine -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Patukat.
 

Hanna P 01.05.2014
Maitosuklaata valkosuklaatekstillä "love", jossa vieläpä o-kirjaimen tilalla on punainen sydän. Ei tuoksu. Hyvin makean suklaan maku. Hauska ulkonäkö. Maku hyvä, vaan ei erityisen mieleenjäävä.

Iikka 23.04.2014
Lovehan siinä lukee. Arvioin tässä kirjaimen L. Tuoksu on tylsä. Maito- ja valkosuklaata. Maku on pliisu. Eikö belgialaiset parempaa pystyneet edes Valentiinon päivän kunniaksi. Noh, eipä ole kummoinen juhlapäiväkään. Joulukalenterikamaa.

Antti M 16.10.2007
Ikävän, hieman oksennuksen - Cadburyn? - hajuista maitosuklaata, joka on silattu sokerilla ja E-väreillä. Maku on onneksi hivenen parempi mutta ei tätä mielikseen söisi - varsinkaan, kun hinta oli peräti euron paikallisessa halpiskaupassa. Belgialaista suklaata heikoimmillaan, etten sanoisi. Nyt tuomari antaa piiskaa eikä armoa eli vain yksi pinna tästä tekeleestä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet