Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda enkeli suklaapatukoita
Tuotteen Panda enkeli suklaapatukoita valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Jenni V 20.12.2015
Ihanalla kiiltokuva-enkelillä koristettu pieni suklaapatukka sopii vaikka joulukuusenkoristeeksi, niin kaunis on kääre! Sisältönä on pandamaisen makea nougat-suklaapatukka, jossa makeutta piisaa todellakin riittämiin. Nougat on sokerista, ei ehkä niin vaahtomaista kuin olin odottanut, ja siinä on kevyt toffeen aromi. Päällä on ohut suklaakerros, joka ei makeuden alla juuri maistu. Itse patukka ansaitsisi ehkä vain kakkosen, mutta kääre on kyllä niin ihana että ihan pakko antaa kolmonen.

Teresa 03.02.2015
Taivaansininen, pienennäköinen, mutta kuitenkin yllättävän suuri pussillinen yksittäispakattuja ohuita ja pienehköjä suklaapatukoita. Tuoksu on makea mutta mieto. Sisältä löytyy ohuen maitosuklaakerroksen sisältä paksuhko, pehmeä kerros nougatia. Nougat on koostumukseltaan samettista, vähän sitkeää ja pehmeän ilmavaa. Se maistuu miedosti pähkinäiselle. Myös kuorrutuksen maitosuklaa maistuu miedosti miellyttävän maitosuklaiselle. Makea kokonaisuus, mutta kuitenkin erittäin miellyttävä. Makeannälkään välitön helpotus, sopivat erinomaisesti myös vaikkapa kahvipöydän tarjottavaksi.

Marika 21.02.2010
Suklaata tässä on vain ohut pinta, loput kimmoisan vaahtomaista nougat-täytettä. Ihan hyvää nougatiksi. Maitosuklaa ei paljon maistu, mutta kelvollista se taitaa olla. Plussaa siitä, ettei täyte ole sitkeää (vaikka vähän kyllä meinaa jäädä hampaisiin). "Yksi riittää"-sarjaa joka tapauksessa.

Antti M 23.01.2008
Vaahtonougatpatukka, pieni (19g) sellainen, mutta pakattuna pussiin, johon mahtuu kavereitakin. Samannimisiä tuotteita löytyy käärittynä konvehtinakin mutta niiden sisällä on minttua ja toffeeta, joten saman firman tuotteeksi tämä on hieman hämäävä. Patukassa suklaa pysyy taka-alalla eli siis vain kuorrutuksessa ja sisällä oleva aines on aika helposti syötävää, joten pussi ei pitkälle riitä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet