Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda Suomi maitosuklaakonvehteja
Tuotteen Panda Suomi maitosuklaakonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 10.12.2016
Konvehti, jonka kääre hyvin isänmaallinen suomenlipun kuvalla. Aavistuksen tunkkainen tuoksu. Maitosuklaa on kovaa ja epämiellyttävän kuivan tuntuista suussa. Makeus ei ensin tunnu, mutta lopulta on liian makeaakin. Todella tylsän makuinen ja tätä syö vaan ihan pahimpaan suklaan tarpeeseen. Heikko kakkonen.

Jenni V 31.12.2012
Umpisuklainen konvehti isänmaallisessa kääreessä. Suklaan tuoksu on hyvin makea ja pandamaisen "joulukalenterisuklaamainen". Haukkaan ja yllätyn, maku onkin parempi kuin muistelin. Makeaahan tämä on mutta suklaassa on ihan hyvä samettinen koostumus, olen ehkä maistavinani hiukan vaniljaa. Kyllä näitä yhden syö, ehkä useampi alkaisi jo tökkiä. Olisi kiva jos rasiassa olisi pariakin eri laatua suklaata, nyt rasia on vähän tylsä.

Kirsi I 21.03.2011
Isänmaallisesti siniristilippukuvioiseen kääreeseen pakattuja konvehteja. Tuoksu on lievästi vanilliininen, joka aiheuttaa epäilevän ennakkoasenteen, mutta maku pääsee yllättämään, onkin ihan suussasulavaa ja hyvää perusmaitosuklaata. Mukava ja positiivinen yllätys. Mutta onko näille muuta käyttöä kuin tarjota itsenäisyyspäivänä seisovasta pöydästä kahvileipien tai jälkituokien joukossa?

Päivi 05.12.2009
300 gramman sinivalkoinen rasia, jossa onkin Suomen lippu. Rasiaa ei meinannut millään saada auki. Kun ei hyvällä, niin sitten pahalla. Johan pääsi herkkuihin käsiksi. Konvehtit ovat kääritty sinisiin kääreisiin, jossa on Suomen lippu. Hyväntuoksuisia maitosuklaa konvehteja Huh, onpa kovia. Kokosuklaata ja maku on mietoa maitosuklaata. Miellyttävän makuista. Sulaa hitaasti suussa ja makua ei sillä tavoin meinaa irrota. Hampaat töihin ja makua alkaa tulla paremmin esille. Jälkimaku on aika makea ja kitalaessa tuntuu se jälkimaku. Mielestäni loppujen lopuksi ihan perusmaitosuklaata.

Salla Elina Salo 31.07.2008
Keskinkertaista maitosuklaata. Makea jälkimaku. Koostumus mukavan jämäkkä olematta kuitenkaan liian kova.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet