Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda Suomi maitosuklaakonvehteja
Tuotteen Panda Suomi maitosuklaakonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

NEo 29.12.2013 : Kotimaalla markkinoitua umpisuklaata Pandan tapaan. Ainesosaluettelon ja maun perusteella päättelen tämän olevan Pandan vastaus Fazerin punaiselle sekä Maraboun maitosuklaalle. Konvehdit ovat suussasulavia ja kermatoffeemaisia. Kyllähän nämä uppoavat, mutta se jokin tästä puuttuu edelleen.

Kaakaolehmä 25.09.2012 : Siis mitä, umpisuklaata?? What the... Ei nämä ansaitse Suomenlippua, ei Suomi ole näin tylsä! :) Mausta pisteet... Tai no, silloin saisi kyllä neljä. Joten, ei sittenkään mausta, vaan kokonaisuudesta. Pettymyksestä lähti yksi piste pois.

Nalle 09.11.2011 : Kääre lupaa enemmän mitä sisus antaa. En jostain syystä tykkää Pandan maitosuklaasta sellaisenaan, siinä on joku paha sivumaku tyyliin paha halpissuklaamuna.

Spiral 27.02.2011

Mauri Hirvonen 03.01.2010 : Kyllä tuo Panda, on nimenomaan Joulsuklaa, ja tietenkin konvehti muossa, ja kyllä se ansaitsee pisteet 10+ On suussasulavaa namia, joka Joulu varattava ainenkin 1-laatikko / pr / nokka

Chi 07.12.2009 : Periaatteessa ihan hyvää, mutta kuitenkin liian mitättömän makuista ansaitakseen Suomen lipun kääreeseensä.

Heiska 26.12.2008
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet