Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Kyläkaupan onnentähti tumma suklaa 49%
Tuotteen Kyläkaupan onnentähti tumma suklaa 49% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Susanna K 31.10.2008
Litteä muovisen näköinen suklaa joka näyttäisi olevan tummaa suklaata mutta ei juuri maistu sille perinteiselle tummalle suklaalle. Tulee mieleen enemmän joulupallosuklaa jotka ovat tummia ja hieman sokerisen makuisia. Ihan ok muttei tästä hittiä tule.

Kai 31.10.2008
Pala on hienon näköinen. Suklaan mausta maistuu läpi jokin, mutta en tiedä mikä. Maku on makea, ei voisi montaa palaa syödä. Mukavan suklainen jälkimaku.

Jarkko 24.10.2008
Tummaksi suklaaksi melko pehmeä koostumus, ei kuulu napsahduksia taittaessa palasta. Sokeriakin on lisätty reilulla kädellä ja olen joissakin muissakin tummissa huomannut, että sokeri ei sovi tummaan suklaaseen. Se aiheuttaa ristiriitaisia makuja, eikä edes hyvässä mielessä ajateltuna. Kitkeryys tästä kuitenkin puuttuu, kun ei ole tummista tumminta ja kaakaon maku on pääosin miellyttävä. Kyllä tätä palan jos muutamankin popsii ihan kakistelematta.

Päivi 24.10.2008
Tumma suklaa ja maku kyllä voimakas. Silti jotenkin perinteinen. Ihan syötävää tummaksi suklaaksi. Ei ole liian kitkerä.

Satu 24.10.2008
Tummaa kiiltävää suklaata, jonka maku on yllättävän mieto ja pehmeä. Toisaalta sitä voisi kuvailla myös tylsäksi ja mauttomaksi. Koostumus on miellyttävä, mutta kokonaisuus ei sytytä. Lopuksi tajusin, että suklaasta jäi harvinaisen makea jälkimaku. Imelämpi kuin monesta vaaleammasta suklaasta.

Antti H 24.10.2008
Kovin on kaakaoisen tuoksuista ja makuista tummaa suklaata. Jotenkin tämä tuntuu täysin tavalliselta ja yllätyksettömältä.

Janne J 24.10.2008
Mitäänsanomaton tuoksu. Vaaleahkon tumman suklaan maku avautuu hitaanpuoleisesti ja palkastuu makeaksi, mutta hieman tunkkaiseksi leivontasuklaaksi. Menee alas itkemättä, mutta en ostaisi nautiskelumielessä.

Sanna K 24.10.2008
Melko perinteisen makuista tummaa suklaata. Jälkimaku vain hieman kitkerä, mutta ei onneksi pahasti. Melko pehmeä koostumus, vai johtuukohan se ohuista paloista ettei oikein naksahtanut purastaessa. Ei hirveästi sanottavaa, ihan hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet