Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda sydän vadelmamarmeladikonvehteja
Tuotteen Panda sydän vadelmamarmeladikonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 22.04.2012
10 gramman marmeladipläjäyksiä jossa on ohut tummasuklaakuorrute. Marmeladia on suhteessa suklaaseen hieman liikaa ja en pitänyt suklaan ja marmeladin välillä olevasta sokerikerroksesta, se vain korostaa makeutta. Toimisi ehkä paremmin pandan vaalealla suklaalla, pandan tumma ei mielestäni ole hirveän hyvän laatuista. Marmeladi olisi saanut olla marjaisempaa ja vähemmän makeaa.

Katja S 05.12.2009
Suklaalla päällystetty sydämen muotoinen marmeladi. Jos konvehtia puraisee, suklaa irtoilee ja tippuilee mihin sattuu. Kerralla suuhun siis tämä konvehti. Suklaassa ei ole juurikaan makua. Marmeladi on pelkkää sokeria, huhhuh. Ihan liian imelää ja sokerista minun makuuni, en taatusti osta toiste näitä.

Minna K 05.12.2009
Tumma suklaakuorrute, joka ei liiemmin suklaalta maistu. Tuoksu on aavistuksen marjamainen. Sisältö on pehmeää ja makeaa. Sokerissa ei ole säästelty. Mauksi en heti mieltänyt vadelmaa. Suklaakuorrute on rapeaa. Pieni, hyvä jälkiruoka. Kevyempi vaihtoehto, siitä plussaa.

Marke T 05.12.2009
Pieni suklainen sydän, jossa todella imelä tuoksu. Suklaa on niin ohutta, että se hädin tuskin maistuu. Sisältä paljastuvan kiinteän marmeladin maku on hallitseva. Pari sydäntä menee helposti makean nälkään, mutta liika on liikaa.

Salla Elina Salo 29.12.2007
Tummalla, täysin suuhun liukenemattomalla suklaalla päällystetty vadelmamarmeladisydän. Marmeladi on ylisokerista, eikä ohutta suklaakuorrutusta juurikaan maista. Sokerisuus pilaa koko konvehdin.

Antti M 05.11.2007
Tuplasti isompi paketti kuin kotimaisen kilpailijan suklaamarmeladisydämet ja taitavat olla hieman paksumpia paloja muutenkin. Suklaata, joka ei tuoksu eikä maistu miltään, on todella ohuelti ylimakean vadelmamarmeladin päällä. Kyllä näitä nälkäänsä kiskoo puoli rasiaa mutta eivät säväytä mitenkään ihmeemmin. Enemmän suklaata päälle ja vähemmän sokeria marmeladiin, niin alettaisiin puhua jo jostain kilpailukykyisestä tuotteesta...

Susanna K 04.01.2006
Ennen ensipuraisua tuoksuu hedelmäiselle marjalle. Suklaan alla pehmeää marmelaadia jossa vadelman vivahde, ehkä jäin enemmän kaipaamaan vadelmaista oloa tai lähinnä marmelaadimaisuutta. Suklaa oli hieman tummempaa kuin olisi odottanut mutta kuitenkin maistui.

Jarkko 02.01.2006
Panda Sydän on konvehtirasia, jossa on vain yhdenlaisia konvehteja; suklaalla kuorrutettuja vadelmamarmeladeja. Marmeladikarkit eivät ole herkkuani, koska niissä useimmiten sokeri rouskuu inhottavasti hampaissa syödessä. Tämä ei ole poikkeus. Lisäksi suklaa on liian tummaa ja sitä on liian ohuesti. Marmeladin maku on kuitenkin ihan hyvä, jos koostumusta ei huomioida. Syötävää, mutta ei mitään herkkua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet