Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda tipu mansikkamarmeladikonvehteja
Tuotteen Panda tipu mansikkamarmeladikonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Pääsiäinen, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Katja S 04.04.2009
Yksittäispakattuja konvehteja, joissa on ohut tumma suklaakuorrutus ja täyte on marmeladia. Ihan perusmarmeladia ja ihan perussuklaata maistuisi olevan. Tosin sen marmeladin maku piti tarkistaa pussin kyljestä, mansikkaahan se näyttäisi olevan. Aivan älyttömän sokerista tämä on, jälkimakukin pelkästään sokerinen. Suklaa ei näissä juurikaan maistu. Mutta silti näitä voisi mennä useampikin. Toimii makeannälkään vallan mainiosti.

Minna K 04.04.2009
Yksittäispakattuja konvehteja, joilla pääsiäsiaiheinen nimi ja muutenkin pussin erottaa helposti pääsiäissuklaaksi. Todella makea. Maussa erottaa selkeästi marmeladin, mutta makua en olisi arvannut mansikaksi. Suklaa sen sijaan ei selvästi maistunut. Turhan makea minun makuuni.

Marke T 04.04.2009
Pussin kyljessä lukee "josta laktoosia: < 1 g", joten melkein laktoosittomana tuotteena uskallan maistaa. Makea tuoksu ja kun maistaa, suu täyttyy mansikkaisesta marmeladista. Aika imelää täytettä, suklaan maku peittyy alle. Ainoastaan suklainen jälkimaku. Kovin montaa ei pysty syömään kerralla.

Mirja 12.04.2006
Jos pitää marmeladista ja suklaasta niin suosittelen kokeilemaan, maistuu lähes samalta kun jouluna myytävät tonttu konvehdit.

Jarkko 20.03.2006
Nätisti yksittäispakattuja Pandan Tipu-konvehteja en muista aiemmin maistaneeni. Itse asiassa en edes lukenut tuoteselostetta ennen pussin ostamista. Ulkoasu oli niin pääsiäismäinen. Nimikin on aika hauska.

Suklaa näyttää hiema perusmaitosuklaata tummemmalta, mutta ei kuitenkaan maistu puraisun jälkeen juuri ollenkaan, koska sisällä oleva mansikkamarmeladin maku valtaa suun. Marmeladi on mukavan raikasta, eikä edes liian makeaa. Kokonaisuutena ihan mukava popsittava. Plussaa iloisen värisistä folikääreistä tipukuvioineen.

Susanna K 20.03.2006
Tuoksuu ihanan marmelaadille jo ennen kuin suuhun laittaa. Puraistuani suklaata sisältä löytyy todellakin marmelaadia ja tällä kertaa maku on herkullinen. Suklaassa on pienehkö kerros itse suklaata ja sisältö täysin marmelaadia. Nämä suklaat uppoaa kerralla...:)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet