Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda Suomi mustikka-vaniljakonvehteja
Tuotteen Panda Suomi mustikka-vaniljakonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

NEo 17.12.2013 : Mustikkahilloa ja maitokreemiä maitosuklaakuoren alla. Pandamaiseen tapaa aika makeaa, mutta mustikan maku on selkeä ja mahtavan marjainen. Maitokreemi pyöristää makua kivasti. Mielestäni Pandan konvehdit kärsivät keskinkertaisuudesta, mutta tässä on selvästi jo askel eteenpäin. Jos tähän saataisiin parempi maitosuklaa ja aavistus raikkautta, niin oltaisiin täysissä pisteissä.

Kaakaolehmä 25.09.2012 : No höh. Ei maistu ainakaan mustikalta. Ärsyttävää, rasiassa voisi lukea vaikka päärynä eikä kukaan aavistaisi mitään... Harmittaa siis hieman että rasiassa on vain tätä yhtä "mustikan" makuista.

Miia 19.01.2011 : Maitosuklaakonvehti, jossa täytteenä mustikkaa sekä vaaleaa, maitomaista täytettä - isänmaalliset värit. Täyte on hauskasti kerrostettu, joten mustikan ja kreemitäytteen maut erottuvat selvästi toisistaan puraistessa. Suklaa on pehmoisen makuista maitosuklaata, kreemi tuo ihanaa kermaisuutta makuun ja mustikka taas potkaisee luonnetta. Maku on aito, ei esanssinen, tosin melko makea. Nam! Näitä voisin ostaa seuraavana itsenäisyyspäivänä.

kalle 31.12.2010 : Hyvä yhdistelmä maitotryffeliä ja mustikkaa.

Anne 16.12.2010 : Ei hyvää. Palauttaisin jos voisin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet