Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda suklaavanukas
Tuotteen Panda suklaavanukas valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 31. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Hanna P 27.10.2013
Pandakansinen suklaavanukas. Tuoksu perinteisen kaakaoinen. Maku mukavan voinen. Mukava paksu koostumus. Hyvä perinteisen makuinen suklaavanukas.

Iikka 22.10.2013
Suklainen, pehmeä ja mukava vanukas. Meni alas että humahti. Tällainen on esimerkillinen perussuklaavanukas.

Teresa 27.01.2013
Paksua, kermaista, makeaa ja suklaista. Niistä on hyvät vanukkaat tehty. Kuten tämä Pandan suklaavanukas, joka onnistuu olemaan kaikkea edellä mainittua. Vanukas on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Tähän tulee todella äkkiä himo, ja pieni purkki loppuu kesken. Makeanhimoon sopii erittäin hyvin ja sopinee myös jälkiruoaksi nimenomaan makeutensa ansiosta. En löydä tästä kyllä mitään moitittavaa, ja ehkäpä siinä on syy, minkä vuoksi tätä yleensä löytyy jääkaapista jos sieltä jotain vanukasta löytyy.

Miriam 23.10.2011
Neljän ja puolen pisteen arvoinen suoritus! Todella makeaa ja maitosuklaista vanukasta. Ihanan kermaista. Tätä syö mieluummin enemmän ja voipa pikkuinen himokin tähän tulla!

Marika 19.10.2011
Toimiva koostumus, vaikka ei olekaan vanukasmaisen tutiseva, vaan selvästi löysempi. Tämän tunnistaa suklaavanukkaaksi jo tuoksusta, ja makukin on kiitettävän suklainen. Paksu, sileä suutuntuma nostaa pisteen verran arvosanaa.

Oskari 18.10.2011
Raikas ja kermainen maku. Tönkön ja juoksevan välimaastossa, mitä lie se sitten tarkoittaakaan. Ei kovin makeaa ja aika kaakaoista.

Sanni 18.10.2011
Täyteläistä vaaleaa maitosuklaavanukasta. Koostumus hieman muita maitosuklaavanukkaita paksumpaa. Jos tämä ei olisi niin makeaa, tämä olisi täydellistä.

Jarkko 10.04.2011
Panda on lähtenyt mukaan vanukasbusinekseen, joskin Lahden Vientikerman avustuksella, joka on vanukkaan todellinen valmistaja. Tuoteseloste kertoo 2% kaakaosisällöstä ja 2% maitosuklaasisällöstä. Jo ensilusikallisesta lähtien on selvä, että tämä vanukas maistuu samalle kuin moni muu maitosuklaavanukas ennen tätä. Merkittävänä poikkeuksena muihin kiinnitän huomiota siihen, että koostumus on tällaiseksi ei-lohkeavaksi vanukkaaksi hieman muita paksumpaa, mikä on kyllä hyvä asia. Toisaalta, tämä on myös makeampaa kuin monet muut, mikä taas ei ole iloinen asia. Pienoinen 105g kokokaan ei lämmitä mieltä erikoisemmin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani