Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda suklaamix classic
Tuotteen Panda suklaamix classic valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jarkko 29.06.2011
Tällaisen pussin arvioiminen on vaikeampaa kuin esim. konvehtirasian, jossa aina on yhtä monta kutakin sorttia. Oletukseni nimittäin on, että näissäkin pusseissa namusorttien lukumäärät vaihtelevat. Kirjoitan kuitenkin arvioni siten, että kunkin sortin lukumäärä vaikuttaa kyseisen sortin arvosanan painoarvoon. Liian sekavaa? Ei se mitään, tästä lähtee: Pussissa on yhteensä 30 suklaanamua, joille kertyy yhteispainoa 220g verran. Yksi suklaanamuista on ilmeisesti tummalla suklaalla kuorrutettuja muiden ollessa maitosuklaisia. Paitsi tuo yksi, jossa on pinkki sokerikuori. Namusortteja on yhteensä kuusi.

Suklaasydän (6 kpl): Kun pussista löytyy sydämenmuotoisiakin namuja, on outoa, että tämä sokerikuorinen puikula on nimetty sydämeksi. Nooh, tämä on siis pinkki ja kovalla sokerikuorella varustettu suklaapuikula. Kuoren lisäksi suklaakin on kovaa ja jostakin lehahtaa suuhun raikas hammastahna, eli minttu. Tässä ei ole oikeastaan mitään, mistä varsinaisesti pitäisin. 2 pistettä.

Suklaacrisp (2 kpl): Maitosuklaapötkylä on onnistuneesti koristeltu tummemmilla suklaaraidoilla. Suklaakuoren sisältä löytyy kenties tryffeliksi luokiteltavaa täytettä, jonka seassa on vähän jotain rapisevaa crispiä. Maut ovat melko miedon suklaisia, mutta kuitenkin miellyttäviä. 4 pistettä.

Vadelmamarmeladi (8 kpl): Marmeladisydän on kuorrutettu tummemmalla suklaalla, joka varmasti on hyvä päätös. Marmeladin marjainen maku on sen verran voimakas, että edes tämän tumman suklaan maku ei juurikaan pääse esille. Ehkä suklaa tekee kokonaismaulle jotain, mutta en osaa tarkemmin eritellä mitä. 3 pistettä.

Pehmeä toffee (7 kpl): Pandan rasioita/pusseja maistellessa voi lähes aina luottaa siihen, että niistä löytyy näitä toffeesuklaakukkia, jotka ovat suurta herkkuani. Kuten olen monasti aiemminkin hehkuttanut: Tämä on paras eteeni tullut toffeen ja suklaan liitto. 5 pistettä.

Mansikkanougat (1 kpl): Näissä tyynyissä nougat tarkoittaa oikeasti pinkkiä mansikanmakuista vaahtoa. Maitosuklaan maku jää väistämättä tämän mansikanmaun alle (vaikka maku ei ole kovin voimakas), mutta kokonaisuus on ihan asiallisen kesäinen. 3 pistettä.

Suklaatassu (6 kpl): Suklaatassu on umpimaitosuklaata oleva, pandan tassua varmaan jäljittelevä pikkunen suklaapala. Maku on Pandan maitosuklaan, ei enempää eikä vähempää. Ei sellaisena herätä suuria tunteita tai makuelämyksiä suuntaan tai toiseen. 3 pistettä.

Loppuarvio: Urakka on takana. Söin arvioita kirjoittaessa 13 namua, eli hieman alle puolet pussin lukumäärällisestä sisällöstä. Harvinaista kyllä, kun lasken pussille arvosanaa, on ihan sama otetaanko huomioon eri makuisten namujen lukumäärät vai ei, sillä keskiarvoksi tulee kummallakin tavalla laskettuna 3,33. Tuote jää/pääsee siis keskikastin ylempään osioon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet