Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda mansikkanougat suklaapatukka
Tuotteen Panda mansikkanougat suklaapatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vaahtomakeiset.
 

Jenni V 12.11.2013
19 gramman minipatukka, jossa 30% maitosuklaakuorrutetta ja sisällä mansikanmakuista vaahtonougatia. Mansikan maku tulee aromista. Ilmeisesti samanmoista patukkaa löytyy tonttupatukkapussista, tai ainakin samankaltaista. Patukka on kokoisekseen kallis. Pandamaisesti tuote on hyvin makea, tosin vaahtonougatissa maistuu pieni kirpakkuus erotuksena mansikkaeskimon kaltaiseen esanssisuuteen. Suklaata on aivan liian vähän antamaan kovinkaan paljoa lisäarvoa patukkaan. Makeus painaa kirpeyden läpi lähinnä sen takia, että vaahto-osa tuppaa rouskumaan vähän sokerisena hampaissa. Jos vaahtonougat olisi ollut aavistuksen pehmeämpää ja kuohkeampaa, olisi kirpeän arominkin voinut unohtaa (en nimittäin siitä niin välittänyt muuta kuin makeuden tasapainottajana) ja olisin patukalle antanut paremmat pisteet. Varsinkaan tämän hintaisena en osta toiste.

Teresa 19.02.2013
Samanlainen hassu, pieni suklaakuorinen patukka, kuin Pandan toffeenougatkin. Tuoksu on ihanan mansikkainen, jotenkin tutunoloinen. (Kun kävin ennen tallennusta lukemassa muut tuotteen arviot, niin Jarkko oli sen hyvin tunnistanut Mansikkaeskimoksi.) Eli siis tämä tuoksuu ihan Mansikkaeskimolta, tutulta ja turvalliselta. Tuoksu herättää paljon muistoja.

Maku on yllättävänkin mansikkainen ja jotenkin maitoisen pehmeä. Erittäin makea tämäkin, mutta samalla kuitenkin hieman raikas. Suklaata on kovin vähän, mutta jotenkin se ei tässä haittaa. Vaahtomainen sisus tuntuu hassulta suussa, mutta mansikka todella maistuu. Jotenkin kesäinen maku. Jos tämä olisi vähän vähemmän makeaa, niin saattaisi yltää jopa vitoseen. Tällaisenakin on ehdottomasti nelosen arvoinen. Miltähän tämä maistuisi pakastettuna tai jääkaappikylmänä? Saattaisi toimiakin!

Jarkko 06.05.2012
Pientäkin pienempi suklaapatukka (19g) on ilmeisesti ihan viime aikoina ilmestynyt kauppoihin. En ole niin helposti huijattavissa, ettenkö tajuaisi suklaan osuutta tässä patukassa hyvin pieneksi, mutta koskapa suklaata ylipäätään on, kelpaa tämäkin arvioitavaksi. Samanlaista, tai ainakin hyvin samankaltaista tuotetta olen Pandalta aiemminkin nähnyt ja maistanut ja maku muistuttaakin edelleen jonkin verran mansikkaeskimon makua. Suklaatakin on suurinpiirtein yhtä paljon kun eskimossa. Vaahtomainen täyte on epäluonnollisen pinkkiä ja mieleen tuleekin lähinnä, että se on vitsillä värjätty noin kirkkaaksi. Eipä ainakaan kenenkään pitäisi kuvitella luonnolliseksi väriksi. Kokonaisuus on makea ja makeannälkä lähtee varmaan useimmilla jo yhdellä patukalla. Mansikkaa ehkä muistittava maku on ihan ok, mutta suklaan makua jää kaipaamaan tässä yltiömakeuden keskellä. Ihan jees karkki, joka ei kuitenkaan riitä tyydyttämään pienintäkään suklaanhimoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet