Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda paksu Pepe XXL choco
Tuotteen Panda paksu Pepe XXL choco valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat.
 

Jenni V 23.08.2013
Pandan 70-grammainen jättitäytelaku, jossa 20 % suklaanmakuista töytettä. Puraistessa patukka on ensin pehmeä mutta viiden ohuen täyteputken ansiosta patukka rusahtelee kivasti hampaissa. Mutta siinäpä oikeastaan täytteen lisäarvo onkin. Suklaalle se ei maistu. Laku on perushyvää, mutta patukka olisi vaatinut oikeaa suklaata, mieluiten vielä lisänä kuorrutteena, jotta tämä olisi oikea suklaatuote.

Jarkko 19.08.2012
Mietin ennakkoon miten suklaa on tähän patukkaan lisätty, mutta sisällepä tietenkin. Paksun lakupatukan läpi kulkee onttoja käytäviä, jotka on täytettu ruskealla massalla. Tuoteselosteen präntti on niin pienellä, että silmäni eivät kykene sitä lukemaan. Suklaatahan tuo täyte ei ole, mutta varmaan siinä on kaakaojauhetta seassa. Maku kokonaisuudessa on hieman tunkkainenhko ja se johtunee yksinomaa täytteestä. Pelkkänä umpilakuna tämä olisi takuulla maistuvampaa, tällaisenakin menee paremman puutteessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet