Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda ahaa suklaacrisp patukka
Tuotteen Panda ahaa suklaacrisp patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,89 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 23.02.2016
Maitosuklaata, joka koristeltu tummasuklaisin raidoin. Ihan sievä pieni patukka. Tuoksuu makealle ja kun oikein haluaa, niin kyllä tässä sen pakkauksessa luvatun toffeen aistii. Sisusta on vaaleaa ja siellä on joukossa harvakseltaan crispiä. Rouske on hyvästä, mutta kaipaisin sitä lisää. Suuhun jää rasvainen fiilis, siitä miinusta. Heikko kolmonen.

Joona 12.02.2016
Pandan hyvin pieni, 18 grammaa painava patukka ilmestyi kuin tyhjästä tänään suklaaostoksilla käteeni. Ahaa on siis suklaalla kuorrutettu toffeenmakuinen patukka, jonkas päällä on suklaaraitoja. Sisällä on myös jotain rapisevaa, olisikohan riisimuroja? Tuoksuu toffeelle, ja vienosti maitosuklaalle. Suklaa sopii lähes täydellisesti toffeepatukan kanssa yhteen, ja riisimurot tuovat mukavaa purutuntumaa. Aivan täydellinen patukka, iso miinus pienestä koosta. Tätä jää kaipaamaan lisää.

Hanna P 06.11.2013
Pikku maitosuklaapötkö tummasuklaaraidoituksin. Sisällä kiinteää täytettä. Makea tuoksu. Mukavasti rouskahteleva sisus ja melkein liiankin makeaa on. Hyvää kuitenkin.

Iikka 01.11.2013
Mukava tuoksu, nougat? Maku yhtä miellyttävä. Seassa on pienenpieniä rohisevia sattumia. Miellyttävä pehmeä kokonaisuus, paikoin turhan makea. Mutta jälkimaku kerrassaan mainio.

Jenni V 07.10.2013
18 gramman patukka pikkuiseen makeannälkään. Tuoteselosteen mukaan patukassa on 25% maitosuklaakuorutetta, ja täyte on toffeen makuista. Patukka on "lohkeilevan" tryffelimäinen, ja joukossa on aika mautonta riisicrispiä. Tuotteen liiallinen kuivuus ottaa kurkkuun, samoin sen ylimakeus sekä ahaalle tyypillinen (liekö vanilliiniaromista johtuva) pistävä aromi. Lisäksi minusta maitosuklaata tuntuisi olevan paljon vähemmän päällä kuin neljäsosa, olisi saanut anyway olla reippaasti enemmän.

Saara 26.01.2013
Onpas nyt vuorossa monia tuotteita vuosien takaa. Ahaa crisp oli jälleen yksi lapsuuden suosikkini, tiedättehän, juuri sellainen pienenpieni (melkein olematon?) patukka, jollaista saattoi kinua äidiltä kauppareissun kotimatkan kyytipojaksi lapsena. Joskus näitä tuli muistaakseni syötyä laatikollinen putkeen. No, jotakin on ajan mittaan tapahtunut, sillä makukokemus on aivan hirveä. Sokeri melkein rahisee hampaissa ja sitä säestää rasvainen, laaduton, epämääräisen toffeisen makuinen suklaa, jossa on seassa jotain ihme keksinmuruja. Tässä on nyt sama vika kuin siinä Fazerin muumipatukassa: rehellinen suklaan aromi on yritetty muuntaa kokonaan muuksi, mikä saa kokonaisuuden lässähtämään. Varmaan samasta syystä ja tuotteen halpuudesta johtuen koostumuskin on täysin epäsuklaamainen. Ulkonäkö on tosin raitoineen kaikkineen kiva, mutta pysyn tiukkana ja tällä kertaa ei nostalgiapisteitä heru!

Sari H 08.10.2010
Ulkonäkö voi näyttää koristeltun köyhältä, kuin tummansuklaan raidoilla yritettäisiin saada huomiota muuten niin tylsästä ulkonöästä. Vaan kiitokset ylimmille voimille, kun olet maistanut tätä suklaata, se on niin maukasta että tahdot sitä lisää! Suklaan mukana olevat... ASIAT vain lisäävät makukokemusta, nyt kun muistelenkin tätä suklaan makua suussani, tekee mieleni sitä todella. Laimea ulkonäkö yllättää makealla sisällöllä.

Marika 08.03.2010
Vähän pätkiksen näköinen ja kokoinen patukka, jossa on lisänä tummia suklaaraitoja valutettuna päälle. Valitettavasti tuote ei ole läheskään yhtä hyvää, vaan pelkästään ällömakeaa. Ei siinä minttua olisi tarvinnut olla, mutta edes jotain selvää makua!

Oskari 05.03.2010
Tylsä patukka, jossa rasvainen koostumus. Tummaa suklaata hiukan taustalla, mutta se ei pelasta tätä.

Saila 27.02.2010
Tästä ei erikoisempia makuvivahteita oikein löydy. Häivähdys toffeeta ehkä. Peruskamaa, toimisi kahvin kanssa.

Nina M 23.02.2010
Ulkonäöltään melko perus eli pitkulainen maitosuklaapötkö, jonka päälle on vedetty tummemmalla suklaalla koristeraidotus. Maku, rakenne ja tuoksu on harmoniassa. Toffee on saatu piilotettua suklaaseen kätevän rapsakalla tavalla. Näspäkkä kokonaisuus pikku(makean)nälkään.

Miriam 08.12.2009
Pitkulainen, hieman kaksimielisen näköinen patukka. Tuoksu erikoinen. Kuin jokin muovi. Purressa patukka todella tiivistä. Maku makea. Joukossa selvästi erottuvia crispin paloja. Yleisilmeeltään lapsille paremmin sopiva tai tusinamätöksi.

Anja 18.04.2009
Mieto, makea voimakkaan toffeinen suklaapatukka joka on vähän liian kova. Tuoksu on todella houkutteleva! Maku on toffeinen ja se sulaa suussa.

Henriikka 24.06.2008
Olen maistanut tätä usein ennenkin. Pidän Ahaa patukan ulkonäöstä. Maitosuklaan päällä, tummempaa suklaata tekemässä raitoja. Nätti. Pidän tästä. Hieman toffeemainen maku, hieman crispiä, jota kylläkin pakkauksessa luvataan 20 % enemmän, kuin ennen, mutta en mie ainakaan sitä huomaa. Eli crispiä saisi olla enemmän. Tämä on juuri hyvä tämän kokoisena, koska tämä on todella makeaa. Vie maean himon ainakin hetkeksi pois. Lapsuudessa ostimme veljeni kanssa näitä aina karkkipäivänä. Joten muistotkin nostaa tuotteet arvoa. Arvosanaksi annan 4. Hyvää on, muttei aivan täydellistä. Ehkä hieman liian makea.

Reeta 14.01.2008
Toffeemassaa crispillä höystettynä, päällä maitosuklaakuorrutus. Todella makeaa ja täyteläistä. Vain 18 gramman patukka, mutta ihan riittävän kokoinen. Isompikin tulisi ahmittua kerralla, mutta silloin tulisi varmasti etova olo.

Salla Elina Salo 01.08.2007
Liian makea crispsuklaa. Suklaan maku tuntuu huonolaatuiselta. Jää huono tuntuma suuhun jälkimauksi.

Susanna K 12.08.2006
Toffeinen tuoksu ja maku on pehmeän samettinen. Sisällä hieman keksimäistä koostumusta, joka hajoaa ja sulautuu suklaaseen. Ihan jees suklaa, mutta ei Pätkiksen veroinen.

Jarkko 12.08.2006
Ahaa, tällainenko tämä on (hilpeä sanaleikki alkuverryttelyksi...). Jo pakkauksen päällä pistää silmään teksti "toffesuklaa". Ei siis lue että suklaapatukka jossa toffeeta tms. En ole tuotteeseen koskaan aiemmin tutustunut, joten paketti auki vaan. Nätti pieni patukka, jossa maitosuklaakuoren päällä tummempia suklaaraitoja. Pisteitä ropisee heti ulkonäöstä, koska minusta on hienoa että kolmenkymmenen sentin patukankin ulkonäköön jaksetaan paneutua ja panostaa.

Sisältö yllättää minut täysin. Suklaakuoren alla on tahnaa, joka muistuttaa kotitekoisien suklaapallojen taikinaa ennen kaurahiutaleiden lisäämistä. Missä se luvattu toffee on? Lisäksi sisustassa on jotain keksimäistä mursketta, mutta sitä ei ole paljoa. Kokonaisuus jää rasvaisen oloiseksi. Kitalaki peittyy hetkessä rasvakerroksesta eikä makukaan hurraamisen arvoinen ole. Maku 2, ulkoasu 4.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet