Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda juhlapöydän konvehteja (300g)
Tuotteen Panda juhlapöydän konvehteja (300g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 04.06.2016
Joululta jäänyt konvehtirasia, täytyypä tämäkin klassikko arvioida.

Ananas (4 kpl): Lapsuuden inhokki, silloin ruutukuvioisena. Nykyään salmiakkikuvion muotoinen. Täyte on hieman liian löysää ja kuori turhan paksu, mutta maku on raikas! Rasian suosikki. 4 p.

Zabaglione (4kpl): Tämäkin oli yksi inhokkejani lapsena. Silloin konvehti oli lehden muotoinen, nykyään kantikas. Maitosuklaakuoren alla on vaalea täyte, jossa on todella mieto tuoksu ja maku. Hyväähän tämä on, mutta todella kesy ja vaatimaton, jään kaipaamaan maukkautta. 3 p.

Pehmeä toffee (4 kpl): Toffeespiraali. Maitosuklaakuori, sisällä toffeetäyte. Tuoksuu/haisee palaneelta ja maistuu makealta. Ei ärsytä, mutta ei myöskään säväytä. 3 p.

Minttu (4 kpl): Tuttu minttuspiraali, Mieto piparminttuinen tuoksu. Tumman suklaakuoren alla löysähkö valkoinen minttutäyte. Klassikko, joka maistuu aina. 4 p.

Hasselpähkinä (2 kpl): Ovaalimainen konvehti, jossa päällä teksti "Panda". Vaaleaa täytettä maitosuklaakuoressa. Täytteessä seassa hieman jotain rouskuvaa, liekö pähkinänpaloja. Maku on mieto, mutta pähkinäinen. Jään kaipaamaan voimakkaampaa makua. Nippanappa 4 p.

Suklaacrisp (4 kpl): Tuttu Ahaa-patukkakonvehti, jossa maitosuklaan tuoksu. Pötkylän pinnalla kauniit raidat. Pehmeä ja hieman rasvainen massa, jonka seassa crispiä. Minun makuuni rouhetta saisi olla lisää. Toffeinen maku on mieto. Keskivertohyvää. 3 p.

Toffee creme (4kpl): Kaunis lehtimäinen muoto, maitosuklaakuoren alla kaksiosainen täyte, kreemiä ja toffeeta. Kuori hieman liian paksu täytteeseen nähden. Toffeinen maku ja kreemi jää täysin sivuosaan ja tuntuu siksi turhalta. Liian makea, mutta ei ärsytä eikä toisaalta saa hurraa-huutoja aikaan. 3 p.

Nougat (4 kpl): Klassikkomuoto ja -maku. T'ässäkin on paksu kuori, etenkin pohja on jämäkkä. Sisällä tumma, kiinteä täyte. Todella mitäänsanomaton konvehti. 2 p.

Vadelmamarmeladi (2 kpl): Kaunis sydämenmuotoinen konvehti, jossa tumma kuori ja sisällä marmeladia. Ei tuoksua. Marmeladin rakenne on hyvä ja makukin yllättävän vadelmainen, etenkin kun sitä imeskelee. Suklaan maku ei erotu. 3 p.

Keskiarvo 2,9375 eli 3. Keskiverto klassikkorasia, jota aina jouluisin kiva maistella. Selkeästi myös huomaa, miten oma maku ja suosikit muuttuvat.

Olli P 01.01.2014
Tämä on jouluperinne, tätä on saatava jouluisin ja niin pitkälle kuin muistan olen myös rasian saanut, kiitos isovanhempien. Rasia on muuttunut vuosien saatossa design puolelta erityisesti: Tutut konvehdit ovat saaneet uuden ulkomuodon ja itse rasian ulkonäköä on päivitelty nykypäivän mukaiseksi. 80-/90-luvun taitteen hatarista muistoista sanoisin, että uusia makuja on suklaacrisp, toffeecreme ja vadelmamarmeladi. Poistunut on ainakin karamelli, taisipa appelsiinikin olla muutaman vuoden rivistössä. Määrät ovat hieman muuttuneet mm. hasselpähkinää oli tuplaten ja suklaatryffeliä taisi olla jopa 6kpl. Niin taikka näin niin takaisin nykyhetkeen: 32 konvehtia, 9 erilaista, 2 kerroksessa. Rasia on ulkoisesti kohtuu tyylikäs; kivat värit ja tuotekuvat selviä. Käyhän tämä hyvin tarjoiltavaksi, mutta mässäilyyn ”halpisjoulukonvehdit” on tehty!

Ananas (4kpl): Maitosuklaakuori kätkee sisällensä juoksevahkoa täytettä. Ei lentele ympäriinsä, mutta voi sanoa että on juoksevaa. Paksu suklaapohja tuo kivan purtavuuden konvehtiin. Ananas kyllä maistuu kokoajan, mutta aika mietona: enemmänkin hedelmäinen maku. Maitosuklaa maistuu myös mukana ja makeutta löytyy, tottakai. En pienenä tästä tykännyt, mutta nykyään on eri ääni kellossa. Hyvä tuntuma ja makuakin löytyy. 4p

Hasselpähkinä (2kpl): Todella paksun pohjan omaava isohko konvehti, josta kokonaisuudessaan tulee kovasti mieleen kilpailijan geishasuklaa. Pähkinät ovat nougat-täytteen seassa pieninä muruina. Pehmeä sisältä, mutta tarjoaa pureskeltavaa. Makeus ja pähkinä ovat makuina esillä varsin onnistuneesti: ovat tasapainossa ja selvästi esillä. Makeus ottaa lopussa hieman enemmän roolia, mutta ei häiritsevästi. Tämä toimii kaikinpuolin allekirjoittaneelle. 5p

Minttu (4kpl): Tummasuklaa konvehti kätkee sisällensä juoksevaa valkoista minttutäytettä. Jälleen paksu pohja joka tuo hieman purtavuutta muuten pehmeään ja nestemäiseen tuotteeseen. Ja luvattua mintun makuahan riittää, mutta ei nouse liioiteltuksi. Myös makea tummasuklaa maistuu. Minttu on alussa enemmän esillä, suklaa tulee esiin enemmän lopussa. Tasapainossa olevat hyvät & toimivat maut. Panda vaan osaa tämän yhdistelmän! 5p

Pehmeä Toffee (4kpl): Maitosuklaakukka toffeetäytteellä. Aikoja sitten tämä ulkomuoto oli karamelli täytteinen ja toffee oli samanmoinen kuin nykypäivän minttu, mutta maitosuklaaversiona. Toffee on pehmeää, mutta ei kuitenkaan ole läpeensä juoksevaa. Paksu pohja tuo purtavuutta myös tässä konvehdissa mukavasti. Mutta maku on heikko: toffee on hieman tunkkainen ja jää suuhun vähän pyörimään. Toffeen maku on pääosassa makeuden kera ja makeus on liian voimakasta. Tämä toffeesuklaa ei vaan toimi. Ei roskiin, mutta ei jatkoonkaan. Panda vaan ei osaa tätä yhdistelmää! 2p

Suklaacrisp (4kpl): Puolikas maitosuklainen kartio ohuilla tummasuklaa raidoilla. Kiinteä joskin pehmeä maitosuklainen nougat täyte. Kova ekalla puraisulla, mutta pehmenee samantien. Crispiä on yllättävän vähän ja on pientä, mutta kuitenkin ihan sopiva määrä. Tulee lopussa enemmän esiin. Makeaa tämä on, mutta hyvällä tasolla pysytään; ei ammu yli milläänlailla. Jokin sivumaku tässä on mistä ei saa kunnolla kiinni, kenties joku pähkinä? Lopussa katoaa suusta nopeasti eli ei jää suklaa tai sen maku liiemmin pyörimään suuhun. Crisp tuo kivaa tuntumaa tähän ja tekee rapeudellaan nougat täytteelle hyvää, sillä nougat ei rasvoitu kuten yleensä. Miellyttävää ja helppoa mässättävää tämä on. Pieniä vikoja löytyy, mutta kyllä tässä sitä jotakin on... 4p

Suklaatryffeli (4kpl): Maitosuklainen simpukankuori. Paksu pohja sekä hieman rasvamainen tummasuklainen tryffelitäyte. Pehmeähkö syödä ja rasvoittuu hieman mitä pidemmälle syö. Maku on suklainen, mutta hieman tunkkainen. Makeuttakin löytyy ja se on kasvava loppua kohden. Ei tämä roskiin jouda, mutta ei tämä toimi allekirjoittaneelle. Ei ole sitä tehnyt koskaan eikä tee vielä tänä päivänäkään. 2p

Toffeecreme (4kpl): Maitosuklaalehti, jossa sisältönä vaaleaa cremeä pohjalla ja pehmeää toffeeta sen päällä. Creameä hieman enemmän. Makeutta löytyy tästä pehmeäpurtavaisesta konvehdista. Toffee jää yllättävän paljon sivuosaan, joka ei välttämättä ole huono asia. Creme täyte on kermaisen makeaa. Makea purtava jota on ihan kiva syödä, mutta pari tätä konvehtia kerralla on aivan tarpeeksi. 3p

Vadelmamarmeladi (2kpl): Tummasuklainen sydän tumman punaisella, kiinteällä marmeladilla varustettuna. Suklaa on ohut ja lohkeava. Pieni makeus, hieman sokerinen fiilis. Vadelma ei liiemmin maistu kuten ei myöskään suklaa. Molemmat tunnistettavissa, mutta eivät hyöki milläänlailla esiin. Pikkumakea purtava, imeskelyn voi unohtaa. Marmeladi tuotteet tarttuvat allekirjoittaneen käsiin todella harvoin, ei vaan ole minun juttuni. Kyllä tämän syö, mutta ”tahmea sokeri”-fiilis tästä jää. 2p

Zabaglione (4kpl): Maitosuklaa kuutio kätkee sisällensä vaalean ruskeaa kermaisen pehmeää, voisi sanoa jopa ilmavaa täytettä. Kermaisen makea ja makeus tulee esiin ajan myötä enemmän. Hyvä, mukava ja helppo syötävä. 4p

Pistekeskiarvoksi napsahtaa 3,44p joka pyöristyisi 3p, mutta yleinen fiilis, ulkonäkö ja nostalgisuus nostaa arvosanan 4 pojoon. Vaikka ei tämä useiden muiden joulusuklaiden tapaan mitenkään laadukkaan laadukasta ole niin onhan tätä pakko saada joka joulu. Kaikki tulee syötyä, osa enemmän hymyssä suin kuin toiset.

Teresa 06.12.2013
Pandan juhlapöydän konvehdit on melkoinen klassikorasia joulusuklaiden kategoriassa, ainakin omassa perhepiirissäni. Muistan jos lapsuudestani tämän rasian ihanine suklaaherkkuineen, miten näitä joka joulu odotettiin ja joka joulu odotus myös palkittiin. Näitä on vieläkin saatava vähintään kerran joulussa, yleensä useamminkin - muuten ei vaan yhtään tunnu joululta. Konvehtirasian ulkonäkö on nykyäänkin ihan mukava, vaikka ei missään nimessä suosikkini, kun vertaa vuosien varrella tapahtunutta vaihtelua. Tänä vuonna rasia on jotenkin väritön: päävärinä on tylsähkö vaalea beige, ei mielestäni mitenkään erityisen juhlava. Mutta tärkeintähän konvehtirasiassa on tietysti se sisältö, joten paneudutaanpa seuraavaksi siihen.

Juhlapöydän 300 gramman konvehtirasiassa on yhteensä 32 konvehtia kahdessa kerroksessa. Erilaisia makuja on 9 kappaletta. Pääosaka konvehdeista on maitosuklaisia. Makuja pääsee kurkkimaan paketin pohjasta, joten kenenkään ei tarvitse ostaa rasiaa tietämättä, mitä se ihan tosissaan sisältää. Rasian sisältö on muokkautunut vuosien varrella jonkin verran, on tullut uusia konvehteja ja joitain on jäänyt pois. Muistan esimerkiksi kuinka joskus 90-luvulla Juhlapöydän konvehteihin kuului myös mm. appelsiininmakuinen konvehti, jota rasiasta ei enää löydy; toffeecreme-konvehti on melko uusi tulokas rasiassa. Toisaalta paljon on pysynyt myös samana: esimerkiksi suklaatryffeli, minttu ja pehmeä toffee ovat olleet rasiassa aina mukana, ja vieläpä täysin samannäköisinä kuin nykyäänkin. Tänä vuonna konvehtirasiassa ei ole yhtään minulle ennestään tuntematonta konvehtia.

Toffeecreme (4 kpl): 3 p.
Toffeecreme on ulkonäöltään varmaankin yksi kauneimpia näkemiäni konvehteja: se on suikeanmuotoinen lehti, todella kauniisti muotoiltu. Konvehti on maitosuklaata ja tuoksultaan makean toffeinen. Haukatessa sisältä paljastuu reilu kerros valkoista cremetäytettä, jonka päällä on valuva toffeekerros. Konvehti on todella makea, ja tuo maitomainen cremetäyte syö jonkin verran toffeen omaa makua, joten maut ovat kokonaisuudessaan melko mietoja. Päällimmäisenä makuna jää itselle mieleen vain tuo yltiöpäinen makeus, johon jopa maitosuklaan maku peittyy. Näitä ei kylä voi syödä kamalan monta, koska jo yhdestä meinaa tulla sokerin yliannostus!

Vadelmamarmeladi (2 kpl): 4 p.
Tummalla suklaalla päällystetty konvehti, joka on söpön sydämen muotoinen. Tuoksuu miedosti vadelmaiselle. Oikein maukas marmeladi, kivasti suklaa antaa pehmeyttä ja syvyyttä makuun. Vadelma maistuu juuri sopivasti: sen maistaa, mutta sen maku ei kuitenkaan hyökkää kimppuun. Suuhun jää kiva, lempeä maku jälkikäteen. Näitä saisi olla rasiassa usempikin kuin kaksi kappaletta.

Suklaacrisp (4 kpl): 1 p.
Pitkulainen, pyöreäreunainen maitosuklaalla kuorrutettu konvehti, jossa on seepraraitoja tummalla suklaalla. Tuoksuu makealle. Haukatessa sisältä paljastuu kiinteää, vaaleanruskeaa täytettä, jossa näkyy selvästi valkoisia pistesteitä eli niitä nimessäkin mainittuja crispejä. Tämä on ihan hirvittävän makea ja jotenkin tunkkaisen makuinen, ei yhtään minun mieleeni. Voin jo tässä vaiheessa paljastaa aikaisempien kokemuksien perusteella, että tämä on yksi kahdesta tämän rasian konvehtilajista, jotka jäävät viimeisenä rasiaan, ja jotka tulee syötyä vasta äärimmäisen hädän (siis suklaahimon) iskettyä.

Hasselpähkinä (2 kpl): 4 p.
Rasian keskustasta löytyy ovaalinmuotoinen, korkea maitosuklaakuorrutteinen konvehti, jossa lukee päällä "Panda". Tuoksu on lähes olematon. Haukkaus paljastaa, että suklaakuorrutetta on täytteen ympärillä reilunlaisesti. Itse täyte on vaalean beigenväristä, kiinteää mutta pehmeää ja maistuu selvästi pähkinäiselle. Joku rapisee suussa tätä syödessä. Pähkinä ja suklaa sopivat hyvin yhteen, ja vaikka yleensä pidänkin siitä että pähkinät olisivat suklaassa kokonaisena, niin tässä konvehdissa tuosta pähkinämassasta on saatu niin maukasta että en löydä valittamista. Hyvää.

Ananas (4 kpl): 5 p
Salmiakin mallinen konvehti, jonka päälllä on kohobrodeerauksella hassu kiehkura. Tuoksuu raikkaalle. Sisältä paljastuu kirkasta, valuvaa ja aivan ihanan makuista, raikasta ja maukasta ananastäytettä. Voi hyvän tähden kun tämä on hyvää. Ja miksi näitä ei myydä irtaallaan? Tämä on aivan täydellinen pehmeän ja lempeän, perinteisen maitosuklaan ja raikkaan hedelmäisen täytteen fuusio. Miksi näitä ei ole enempää kuin neljä tässä rasiassa? Vanhoina (hyvinä) aikoina näitä oli rasiassa kaksi enemmän. Olisipa vieläkin.

Pehmeä toffee (4 kpl): 5 p.
Klassistakin klassisempi ulkomuoto: pyöreä kukkakonvehti. Näitä on ollut rasiassa niin kauan kuin muistan. Tämä Pandan pehmeä toffee -konvehti on kyllä toffeekonvehtien aatelia. Siinä on vain ihan kaikki tasapainossa: toffeen hieman paahtunut maku ja maitosuklaan lempeys. Makeahan tämä konvehti on, ihan älyttömän makea, mutta se kuuluu tähän, näin pitääkin olla. Nam!

Zabaglione (4 kpl): 2 p.
Rasian nimihirviö, zabaglione, on vuorossa seuraavaksi. Se on neliönmallinen konvehti, jossa on kohobrodeerauksia. Tämä ei tuoksu oikein millekään. Maku on...miten tätä nyt kuvailisi? Ihan hyvä, mutta jotenkin outo. Olen pari kertaa zabaglionea (eli italialaista jälkiruokaa) valmistanut ja syönyt, eikä se kyllä tältä maistunut. Suuhun jää hassu maku tämän konvehdin jälkeen. Ei pahaa, mutta ei kyllä mikään suosikkikaan.

Suklaatryffeli (4 kpl): 1 p.
Simpukan mallinen suklaakonvehti, tuoksuu voimakkaasti suklaalle. Sisältä paljastuu tummaa, kovaa tryffelitäytettä. Maku on hirvittävän raskas ja jotenkin paksu ja aavistuksen kitkerä. Maku jää todella pitkäksi aikaa suuhun, eikä lähde oikein vedellä huuhtomallakaan. Tämä on toinen kahdesta tämän rasian inhokistani, en ole tästä konvehdista ikinä oppinut pitämään, enkä pidä nytkään.

Minttu (4 kpl): 5 p.
Viimeinen konvehti on tummalla suklaalla kuorrutettu, pyöreänmallinen karkki, jossa on brodeerausraitoja pinnassa. Tuoksu on miedosti minttuinen. Sisältä löytyy ihanaa, virkistävän raikasta ja mukavan valuvaa, voimakkaasti minttuista täytettä. Yhdessä tumman suklaakuoren kanssa ne muodostavat todella erinomaisen kokonaisuuden. Tumman suklaan syvyys ja pehmeys, mintun kirpeys ja makeus. Tämä on juuri sellainen, minkälainen oikean minttukonvehdin pitää olla: täydellinen! Tämä myös jättää suuhun mukavan raikkaan fiiliksen, joten tähän on hyvä päättää konvehtirasian maistelu!

Pandan juhlapöydän konvehtirasian tarkka pistekeskiarvo on 3.25 pistettä. Se pyöristyy siis rasian keskiarvoksi kolmoseen. Mielestäni se kuvaa rasiaa varsin hyvin, sillä rasiassa on sekä hyviä että huonoja että keskinkertaisia konvehteja. Kooltaan konvehtirasia on melko passeli. Se ei ole liian iso, mutta kuitenkin syötävä riittää. Rasiassa on (ainakin minulla) isot erot makujen suhteen, siis löytyy sekä superhyviä että pahoja konvehteja. Toisaalta rasian hyväksi on sanottava se, että jokaista konvehtia on melko tasainen määrä. Eli niitä omasta mielestä huonojakin konvehteja on verrattain vähän, ja jos ne jäävät syömättä, niin se ei harmita niin älyttömästi. Joka tapauksessa juhlapöydän konvehteja on ostettava joka joulu.

Jenni V 23.02.2013
Perinteisimmistä joulubokseista se perinteisin. Sisältö on jonkun verran muuttunut viime aikoina, suurin osa mauista on tosin samoja mutta designia on hieman päivitetty. Boksi on pysynyt lähes samanlaisena vuosien saatossa. Panda hakee siis mitä ilmeisimmin turvallista linjaa bulkkikonvehdeilleen. Mutta tehdäänpäs nyt oikein kunnollinen maistelu. Boksissahan on 2 kerrosta konvehteja, 9 eri laatua.

Pehmeä toffee (4 kpl): Pandan ehkä kuuluisin konvehti, maitosuklainen kukka. Pohja on paksu ja sisusta on ökymakeaa ja aikamoisen juoksevaa toffeeta. Jääkaappikylmänä tämä toimi hiukan paremmin, kun toffee oli vähän kiinteämmässä muodossa. Heti ekassa konvehdissa korostuu Pandan omanlaisen suklaan maku, josta en ole ikinä hirveästi välittänyt. Se on makea, kuitenkin jotenkin pliisu ja sitten kun sitä enemmän syö, niin jää kurkkuun ihmeellinen yskittävä tunne, johtuneeko sitten makeudesta vai mistä? Häviää kyllä selkeästi Fazerin toffeeversiolle. Annan vain 2 pistettä.

Minttu (4 kpl): Toinen muotonsa säilyttänyt rasian konvehti on tummasuklainen spiraalikuvioitu konvehti juoksevalla minttutäytteellä. Formaatti on sama kuin toffeessa, eli pohja on paksua suklaata, ja täyte mielestäni liiankin juoksevaa. Tumma suklaa on astetta maitosuklaata parempaa, mutta hyvin mietoa, eikä tummuutta kovin hyvin maista. Minttutäyte sen sijaan on vähän liiankin ärhäkän piparminttuista makuuni, ja suuhun ja mentholin tunne pitkäksi aikaa. 2 pistettä tällekin.

Zabaglione (4 kpl): Lehdenmuotoinen maitosuklainen konvehti on päivitetty neliönmuotoiseen moderniin malliin. Tämä oli ennen rasian inhokki, mutta nyt olin aivan pähkinöinä tästä, ihan tosi hyvää! Täyte on nougatmaista ja aika vaaleaa, pienen pieniä pähkinänpaloja on joukossa. Aromissa on jotain erikoista josta ei saa kiinni, varmaan jotain alkoholia, maku on todella mielenkiintoinen ja hyvä. Sopii jopa Pandan suklaaseen, tosin konvehti on aika tuhti. Silti 4 pistettä kirkkaasti.

Ananas (4 kpl): Näillä konvehdeilla oli ennen appelsiini kaverina rasiassa, mutta nyt tämä saa ainoana edustaa hedelmäosastoa. Design on nykyään vähän samantapainen kuin zabaglionella, mutta tämän muoto on vinoneliö. Maitosuklaata tämä on ja pohja on
paksu, täytteenä on semi-juoksevaa kirkasta ananastäytettä. Täytettä ei ole hirveästi suhteessa suklaaseen, mutta se on mielestäni vain hyvä asia. Ananas maistuu hyvin ja Pandan suklaa sopii siihen yllättävänkin hyvin. Kokemus on yhtä aikaa makea ja raikas.
Annan tällekin 4 pistettä.

Toffeecreme (4 kpl): Rasian uudempia makuja. Lehdenmuotoinen maitosuklaakonvehti, jossa kahdenlaista täytettä. Toffeetäyte on mielestäni samaa kuin kukkakonvehdissa, ja creme on jotain kiinteää vaaleaa. Maku on makea, mutta mielestäni parempi kuin kukassa, sillä toffeeta on suhteessa vähemmän. Harmillista on, että creme jää täysin toffeen varjoon enkä oikein saa sen mausta kiinni. Toffee olisi saanut olla vähemmän makeaa tai cremeä pitäisi olla enemmän suhteessa. 3 pistettä.

Suklaacrisp (4 kpl): Tämäkin uudempaa makumaailmaa, maitosuklaalla kuorrutettu, tummalla suklaalla raidoitettu crisnougatpötkäle. Nougat on kohtuu kuivaa, ja crisp tekee ehkä siitä vieläkin kuivemman. Kuitenkin jotenkin tykkään tästä; tämähän on sitä tuttua Ahaata vain eri nimellä. Crisp keventää nougatin rasvaisuutta. Joku jännä sivumaku tässäkin konvehdissa on; outous jättää arvosanan kolmeen.

Hasselpähkinä (2 kpl): Rasian perinteisiä makuja, design päivitettynä Panda-tekstillä varustettuun ellipsin muotoon. Kyseessä on maitosuklainen crispisellä hasselpähkinänougatilla täytetty konvehti, vähän niin kuin Pandan geisha. Koostumus on vaan aika lailla eri, samoin maku. Pohjalla on jälleen runsas kerros maitosuklaata ja täyte on vaaleaa ja kiinteää. Täyte muistuttaa hyvin paljon zabaglionea, mutta siinä ei ole erikoista aromia ja crispiä on enemmän. Muistin että tämä olisi pahaa, mutta oli itse asiassa ihan maistuva. Hasselpähkinän maku on aika mieto, keskivertoa tasoa tämä konvehti. 3 pistettä.

Vadelmamarmeladi (2 kpl): Rasian pienin konvehti, maitosuklainen sydän. Konvehti on vähän pliisun näköinen, ja suklaata on marmeladin pinnalla todella ohut kerros. Silti Panda on kyllä mielestäni oivaltanut erinomaisesti, millainen marmeladisuklaan pitää olla. Täyte oli erittäin vadelmaisen makuista, kohtuu kiinteää ja ei hirveän makeaa. Suklaa sointui marmeladin makuun oikein hyvin, ainoa miinus siitä että suklaata olisi voinut olla vähän enemmän. 4 pistettä.

Suklaatryffeli (4 kpl): Konvehti, joka on ollut rasiassa kautta aikojen ja säilyttänyt myös muotonsa, kampamaisen pisaran. Konvehti on aika iso, eikä se ole ikinä kuulunut suosikeihini. Päällä on maitosuklaata ja sisällä kuivahkoa tummahkoa suklaatryffeliä. Tryffeli on makeaa ja tummuutta olisi saanut olla ehdottomasti vähemmän. Suuhun jää liian makea ja rasvainen tuntuma, rupeaa yskittämään tämän jälkeen kun on niin tuhtia. 2 pistettä.

Keskiarvoksi konvehtirasialle tulee 2,94 joka pyöristyy kolmeen. Näitähän saa kaupasta puoli-ilmaiseksi, joten mielestäni ihan ok hinta-laatusuhde näissä. Kovin ovat makeita ja olisi kaivannut mukaan myös tummia konvehteja ja vähän enemmän uutuusmakuja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet