Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda joulupukki suklaapatukoita
Tuotteen Panda joulupukki suklaapatukoita valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Patukat, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Vaahtomakeiset.
 

Annamari 18.06.2016
Litteähkö patukka, jonka kuorrutus on maitosuklaata ja sisällä vaaleaa nougattäytettä ja toffeeta, Tuoksu ei ole kovinkaan houkutteleva. Koostumus on sitkeä, johtuneeko siitä ettei patukka ole ihan tuoreimmasta päästä. Vaahtomainen nugaa sulaa hieman huonosti suuhun ja tarttuu myös hampaisiin. Maultaan tämä on makea, mutta aika mitäänsanomaton. Toffee maistuu aluksi todella kevyesti, mutta jälkimaku on kyllä toffeinen ja siitä taas suklaa puuttuu. Äkkimakeaa. En jää erityisemmin kaipaamaan lisää.

Teresa 06.02.2015
Pieneltä vaikuttava, mutta kuitenkin yllättävän iso pussillinen yksittäispakattuja pieniä suklaapatukoita. Kääreestä kuoriutuu maitosuklaalla päällystetty ohuehko pikkupatukka. Se tuoksuu voimakkaasti makealle ja toffeiselle.

Haukatessa sisältä paljastuu ihanan pehmeää, kiiltävänvalkoista nougattäytettä ja sen päällä ohut mutta yllättävän hyvinmaistuva kerros venyvää "mars-maista" toffeeta. Nougat ja toffee ovat purutuntumaltaan mukavan sitkeänkimmoisia (englanninkielen sana chewy kuvaa ehkä parhaiten) ja ne sulavat mukasti suussa. Maku on makea, ihan aavistuksen pähkinäinen, voimakkaan toffeinen. Suklaata on vain ohut kerros, mutta se maistuu kuitenkin yllättävänkin hyvin ja hyvälle, perinteiselle Pandan maitosuklaalle.

En nyt kyllä löydä tästä oikein mitään moitittavaa muuta kuin yltiömakeuden. Pari-kolme tällaista kun hotkaisee niin sokerihumala on taattu. Se, onko se sitten hyvä vai huono asia, riippunee ihan syöjästä ja syöjän senhetkisestä mielentilasta.

Jenni V 14.03.2013
Joulun jälkeen sai pikkurahalla näitä Pandan patukkapusseja, ja mukaan tarttui myös joulupukin kuvalla varustettu versio. Joulupukki-konvehdeissahan on täytteenä appelsiinia ja ananasta, joten olikin yllättävää, että patukkaversiossa oli menty täysin eri makumaailmaan. Patukat ovat pussissa kaikki samanlaisia, toffeepatukoita. Päällä on kerros makeaa ja maukasta Pandan maitosuklaata, ja täytteenä runsaasti vaniljan makuista vaahtonougata. Lisäksi suklaan ja vaahdon välissä on 25% toffeeta, joka on aika kiinteää. Makumaailmasta tulee Mars mieleen, ökymakeahan tämä on, mutta koko on sen verran pieni (19g) että tämä uppoaa suuhun paremmin kuin Mars. Eli hyvää mutta erittäin makeaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet