Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda juhlapöydän minttutoffee
Tuotteen Panda juhlapöydän minttutoffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 12.11.2016
En ole tämmöisiin konvehteihin tainnut ennen törmätä. Kääre on tätä nykyä vihreä. Minttuisuus tuoksuu selvästi ja on aika raikkaan tuntuinen. Maitosuklaakuoren sisällä on valuvaa toffeetäytettä, joka on makeaa, selvän minttuista. Jotenkin tässä on ihan hyvät lähtökohdat, mutta kokonaisuus on kuitenkin samalla liian makea ja mintun vaikutuksesta hieman hammastahnamaisen kirpsakka. Suklaan rakenteesta en pidä, ei riittävän sileää. Minttu ja suklaa kuitenkin toimii aina edes jollain tapaa, sitä ei voi tässäkään kiistää. Alkaa janottamaan. 2,5 p.

Kirsi I 12.12.2013
Kertakaikkiaan yllätyin itsekin, miten monta pistettä annoin tälle suklaalle. Pandan maitosuklaasta en ole koskaan oikein pitänyt, jotenkin se on valjun oloista. Toffee taas ei ole konvehdeissa mitenkään suosikkimakujani, mutta minttu on se, jonka valitsen ensimmäisenä. Tavallisesti minttu on yhdistetty valkoisena, valuvana tahnana tummaan suklaaseen, mutta tämä versio maitosuklaan kanssa toimii loistavasti. Suklaan valju maku peittyy raikkaaseen minttuun, jota tasoittaa sopivasti toffeen karamellinen makeus. Kaupan pussikonvehtien parhaita, ne käsintehdyt ovat sitten omaa luokkaansa.

Jenni V 13.03.2013
Maistellessani Fazermint double creams-konvehteja maistoin verrokkina samaan aikaan myös Pandan vähän vastaavaa minttutoffeeta. Pakkauksen arvokkuudessa Panda kyllä häviää, konvehdit on pakattu pussiin joka on sinällään ihan ok, mutta onhan pahvipakkaus aina hienompi, ja suojaa konvehteja paremmin. Konvehtien pakkaustapa on sama kuin fazerminteillä, kääre on vihreä-valkoinen. Jälleen on fazermintin hopeanhohtoinen kääre arvokkaamman näköinen. Paperin sisältä paljastuu kukkakonvehti, joka muistuttaa ulkonäöltään juhlapöydän konvehtirasian kukkatoffeeta, mutta kukka on hiukan pienempi ja konvehti vähän korkeampi. Tuoksu on hyvä, makean minttuinen. Haukatessa paljastuu sisältää toffeeta, joka on maustettu mintulla. Tässä on se jännä juttu, että ulkonäöstä ei tiedä että tämä on minttukonvehti, ja vastaavasti mausta ei tietäisi että tämä on toffeekonvehti... Täytteen minttuisuus on aika miellyttävä ja sopii yhteen suklaan kanssa. mielestäni tämä vie voiton sekä juhlapöydän konvehtirasian minttu-konvehdista että fazermintista, sillä niissä minttuisuus on minusta liian hallitsevaa ja pistävää. Olisin kuitenkin halunnut makuun enemmän toffeisuutta, kun sitä kerran nimessäkin luvataan. Hyvää perustasoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet