Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda juhlapöydän minttutoffee
Tuotteen Panda juhlapöydän minttutoffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

NEo 03.04.2014 : Anteliaan kokoinen maitosuklaakonvehti mintun makeuisella toffeella. Panda kyllä taitaa hyvin toffeen ja maitosuklaan yhdistämisen, mutta sitä aina häiritsee liiallinen makeus. Nyt tässä on mukana tuota minttua. Sen maku on sopivan mieto ja samalla riittävän raikastava. Mukavaa vaihteulua tuo maitosuklaa, eikä sen maku peity mintun alle. Valuvat minttukonvehdit ovat niitä, jotka mielelläni lahjoitan rasiasta eteenpäin. Nyt vihdoinkin löytyi sovellus omaan makuuni. Pussillinen näitä hupenisi kyllä nopeasti.

Kaakaolehmä 19.12.2013 : Nyt innostuin. Maitosuklaata ja minttua... (Sen iänikuisen tumman suklaan sijaan.) Pakko testata, vaikka monesti olenkin Pandan tuotteisiin lievästi pettynyt, ja tiedän tasan tarkkaan miltä tämänkin tuotteen suklaaosuus tulee maistumaan. Mutta mutta... No, tämä osoittautui ihan OK tuotteeksi. Suklaanhimoon syö mielellään, mutta toista kertaa ei osta. Kunpa sisällä oleva toffee olisi ollut kiinteässä muodossa, sellainen on enemmän mieleeni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet