Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda Pepe choco
Tuotteen Panda Pepe choco valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat.
 

Joona 17.04.2016
Lakritsipatukka, jossa suklaanmakuista täytettä jokaisessa reiässä. En odota tälläisiltä tuotteilta yleensä paljoa, sillä suklaisuus/kaakaoisuus on näissä yleensä pieni. Täyte rasahtaa rikki kun tästä puraisee palasen. Varsinainen suklaa tässä ei maistu, mutta erittäin hyvää. Tälläinen patukka on juuri sopiva.

Jenni V 17.09.2013
Herkutteluhetken kolmantena lakupatukkana sukulakun ja dumlelakun jälkeen vetelin vielä Pandan suklaalakuversion. Verrokkeihinsa verrattuna ravintoarvoissa oli sokeria hiukan enemmän kuin dumlessa, mutta rasvaa sitä vastoin jopa 9,5%, eli huomattavasti enemmän kuin verrokeissaan. Patukka oli tuoreen tuntuinen, siitä plussaa. Rakenne on verrokeihin verrattuna erilainen, eli kyseessä oli "putkilaku" jossa täyte on sijoitetu pieniin patukan läpi kulkeviin putkiin. Lakua on erittäin paljon suhteessa täytteeseen, ja laku on makeaa ja maukasta. Lakua on jopa niin paljon, että täyte jää lähes täysin paitsioon, eikä kaakaojauheesta tulevaa suklaisuutta juurikaan maista. Pakko antaa silti kolme pistettä, koska laku on todella maukasta, suklaatuotteena en kuitenkaan anna enempää pisteitä, sillä täyte ei juuri tuonut mielestäni patukkaan lisäarvoa. Hyvä asia on kuitenkin, ettei täyte ollut liian sokerista tai rakeista, vaan sellaista hiukan lohkeilevaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet