Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda Suomi suklaarakeita (210g)
Tuotteen Panda Suomi suklaarakeita (210g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 18.06.2016
Iso rasiallinen kauniin hempeänsinisiä ja valkoisia ranskalaisia pastilleja. Suklaata on sisällä noin kolmannes ja loppu on piparmintunmakuista kuorta. Tämän tyyppisiä pastilleja on syötävä mieluiten kerralla paljon ja rouskuteltava nopeasti, sillä imeskellessä tulee vähän liikaa hammastahna mieleen kun minttuisuus iskee vähän liian vahvasti. Mutta mättörouskutukseen nämä ovat kyllä ihan mainioita peruspastilleja, joten kolmonen on hyvä arvosana.

Jarkko 06.12.2013
Sinisiä ja valkoisia sokerikuorisia piparmintun makuisia rakeita. Muualla näitä kutsutaan ranskalaisiksi pastilleiksi. Maku on voimakkaan minttuinen ja ylittää sietokykyni jo parin pillerin jälkeen. Ikenet ovat kovilla näitä sokerikuoria rouskutellessa ja muuta makuahan ei tuon mintun lisäksi löydykään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet