Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda choco laku maximilk
Tuotteen Panda choco laku maximilk valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 24.07.2014
Duelloja ei enää valmisteta, ja ilmeisesti tätä korvaamaan on kehitetty sitten tämä maximilk-laku. Lakut ovat liitulakun näköisiä pötköjä, mutta nyt on päällä 25% Pandan tuttua maitosuklaata. Vähän liiankin tuttua, sillä en pidä Pandan maitosuklaan ominaismausta kovinkaan paljon. Sisällä oleva laku on pehmeää, mutta jotenkin hirveän miedon makuista. Pussillisen popsii vähän liian helposti sen kummemmin ajattelematta ja makustelematta, vähän samaan tyyliin toimivat Pandan suklaarusinatkin. Pliisua peruskamaa, en osta toiste.

Jarkko 06.01.2014
Lakua ja maitosuklaata. Olenko väärässä, vai onko Pandalla ollut samalla konseptilla olevia tuotteita jo "muutama" ihan viime vuosien aikana? Laku ja maitosuklaa sopivat mielestäni melko hyvin yhteen, eikä tämä tuote tee siihen sääntöön poikkeusta. Näitä on varsin helppo popsia vaikka koko (120g) pussi yhdeltä istumalta. En tässä arvioi tuotteen suklaisuutta vaan makua ylipäätään karkkina ja makuna. Siksi pisteet on hyvät.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet