Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda lentävä luuta täytelakupatukoita
Tuotteen Panda lentävä luuta täytelakupatukoita valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Pääsiäinen, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jarkko 14.04.2014
Pussista löytyy kahdenlaisia littanoita lakupatukoita, manskua ja chocoa. Aloitan manskulla. Lakupatukan täytteenä on ilmeisesti mansikan mauksi tarkoitettua pinkkiä täytettä, vaan maku on nyt tainnut jäädä Vaajakosken tehtaalle. Tämä maistuu ainoastaan lakulle ja sekin erikoisen mietona. Manskussa ei tietenkään ole suklaata tai kaakaotakaan missään muodossa. Otetaanpa sitten chocolaku testiin. Ero manskuun on se, että täyte on nyt vähemmän pinkki ja enemmän ruskea. Maussa on sitten suurempikin ero, nimittäin maku. Tässä on makua, mutta mille tämä oikein maistuu? Ei todellakaan suklaalle tai kaakaolle, vaan... (pitää ihan miettiä hetki)... joo, nythän mää hokasin: yskänlääkkeelle. Olipa karmean makuisia nämä chocot. Nou tänk juu.

Kirsi I 14.04.2014
Virpojille varatuista karkeista jäi tähteeksi näitä kahden makuisia pikkulakuja. Vaaleanpunaisen kääreen mansikanmakuinen täyte ei maistu mansikalle kuin hyvän mielikuvituksen turvin, laku on tuoretta ja pehmeää.ruskean kääreen suklaanmakuinen tuoksuu lakritsalle, maistuu lakritsalle ja anikselle, hyvä mielikuvitus auttaa löytämään hentoisen täytelakusuklaan maun. Anis ei ole suosikkimakuni, ja tässä sen tapaista on aika paljon. Silti virpojille piti ostaa toinen pussi, kun väsyneenä makeanhimossa mähnäsin sen ensimmäisen pussillisen puolityhjäksi toissaviikolla. Vaikka kuinka tiedän, että nämä tusinakarkit, jotka suunnataan lapsille jaettavaksi eivät ole kovin kaksisia...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet