Fazer

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda ahaa suklaacrisp mini
Tuotteen Panda ahaa suklaacrisp mini valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 06.07.2016 (Jäsenprofiili)
Panda on ilmeisesti lopettanut ahaa-pikkupalojen pussimyynnin, mutta irtokarkkihyllystä näitä edelleen löytyy. Palanen on hyvin vaaleaa maitosuklaata ja päällä on tummempi suklaaraita. Haukkaan ja huomaan, etten pidä ahaasta oikein minkäänlaisena versiona. Sisällä on kovia krispejä sisältävää, omituisen makuista täytettä, enkä oikein ole vieläkään päässyt kärryille siitä, mikä omituisen maun aiheuttaa, ehkä joku teennäinen toffeearomi? Se yhdistettynä suklaan ja täytteen makeuteen, liian kovaan krispiin sekä rasvaisen oloiseen kokonaisuuteen ei vaan minulle toimi. Ei eksy minun irttaripussiini jatkossa.

Jarkko Karhunen 22.04.2014 (Jäsenprofiili)
Pieniä maitosuklaisia pötkylöitä, joiden pinnalla hieman tummemmat suklaaraida ja sisällä rouskuvaa crispiä ja suklaata tai suklaatruffeliä. Maussa on aavistus toffeisuutta, mikä on ihan hyvä asia. En erityisemmin pidä noista crispeistä, mutta niitä onkin juuri ja juuri hyväskyttävän vähän mukana. Eiköhän tämä ole sama tuote kuin tämä. Kovin on mielipide muuttunut kuudessa vuodessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani