Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda juhlapöydän pehmeä toffee
Tuotteen Panda juhlapöydän pehmeä toffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 05.05.2014
No niin, tuli todistettua että pakkasessa voi säilyttää konvehteja priimakuntoisena kuukausien ajan. Kyseinen maistelupussi nimittäin oli 5 kuukautta pakkasessa ja sulatin sen pyyhkeeseen käärittynä ensin 1 vrk jääkaapissa ja sitten 1 vrk viinikaapissa. Sitten ei muuta kuin ääntä kohti, ei mitään vikaa rakenteessa saatikka maussa. Ja kyseessä oli vielä juoksevatäytteinen konvehti, joiden rakenteelle eniten pelkäsin tapahtuvat jotakin, mutta ei, loistavaa!

Pussissa on 17 one-twist-käärittyä konvehtia, kaikki samaa makua. Ja makuhan on se tuttu "kukkakonvehti" juhlapöydän konvehti -rasiasta, eli makean maitosuklaan sisällä on runsaasti juoksevaa ja makeaa toffeetäytettä. Kukan muoto on säilytetty näissäkin konvehdeissa, mutta verrattuna rasiakonvehtiin nämä kapenevat ylöspäin ja ovat korkeampia. Kääre on ihan tyylikäs, valkoisella pohjalla kultaista tekstiä, mutta pussipakkaus on halvan tuntuinen eikä suojaa konvehteja hirveän hyvin.

Aika lailla makuarviossa pätee samat asiat kuin rasian kohdalla antamani arvio. Pohja on paksu ja sisusta on ökymakeaa. Konvehdeissa korostuu "pandamainen" suklaan maku, josta en ole ikinä hirveästi välittänyt. Se on makea, kuitenkin jotenkin pliisu ja sitten kun sitä enemmän syö, jää kurkkuun yskittävä tunne. Varsinkin näitä useamman peräkkäin popsiessa alkaa ylimakeus vahvasti painaa päälle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet