Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda perinteisiä suklaarusinoita
Tuotteen Panda perinteisiä suklaarusinoita valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 12.06.2015
Panda ei nyt tunnu löytävän suklaarusinoilleen sopivaa nimeä, ensin oli suklaarusina, sitten smoothie suklaarusina ja nyt perinteisiä suklaarusinoita. Myös pakkauskoot ovat vaihdelleet, ja smoothie-sarjan 65-grammaisen askin jälkeen on palattu 80-grammaiseen, tosin saa näitä myös 300g pussissa. Luullakseni kyseessä on kuitenkin yksi ja sama tuote, jota on valmistettu vuodesta 1972.

Jos miettii ensin brändiä ja pakkauskokoa, niin minusta tuo 65-grammainen on kyllä parempi kerta-annos kuin 80-grammainen. Smoothie-nimestä luopumisessa olen kyllä samaa mieltä, se ei kertonut tuotteesta mitään.

Rusinat ovat kooltaan pieniä ja maitosuklaata on kuorrutteena 44%. Maitosuklaassa on pandan suklaan outo ominaismaku, joka tosin osittain peittyy kuivahedelmän kirpsakalla maulla. Rusinat ovat kooltaan pieniä, eivätkä valitettavasti ole kovinkaan meheviä, ja kovettuneita pieniä rusinanpalasia kaivautuu ikävästi hampaiden väliin. Kyllähän näitä nyt söi, ja vähän nostalginen olo näitä napostellessa tuli, mutta jotenkin ei nyt vain maku yltänyt sille tasolle kun etukäteen legendaariselta tuotteelta odotin. Olisiko reseptissä sitten kuitenkin muuttunut jokin, tai rusinoiden laadussa tingitty? Tiedä häntä, kuitenkin vain kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet