Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda enkeli suklaakonvehteja
Tuotteen Panda enkeli suklaakonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Miia 23.12.2012 : Kaunis, jouluhenkinen rasia, jossa kahta erilaista, yksittäiskäärittyä, konvehtilaatua, minttu- ja toffeetäytteiset konvehdit, jotka ovat tulleet erittäin tutuksi jo Juhlapöydän konvehtisarjasta. Koska tämmöisen rasian koostumus ei ole yhtenäinen, en laske määrällistä keskiarvoa lainkaan, laadullinen riittäkööt.

Minttu: Tummahkolla suklaalla kuorrutettu konvehti, jossa valuva minttutäyte. Ensimaussa suuhun leviää raikas mintun maku, joka on juurikin tasapainossa, ei ole liian vaisu eikä myöskään hammastahnamainen. Jälkimaussa minttu tosin väistyy ja suuhun leviää tumman suklaan maku, joka peittää mintun maun melko tyystin. Suuhun jää tunkkainen, tympeä maku. Maitosuklaisena tämä voisi toimia mustana hevosena, nyt jää pettymykseksi. 2 p.

Toffee: Pandan maitosuklaalla päällystetty konvehti, jossa valuva, pehmyt toffeesydän. Maitosuklaakuori on makea, maku jää varsin yksiulotteiseksi (tuppaa olemaan ongelma Pandan suklaissa). Toffeesydän on hyvin makea, maku taittaa siirappiin. Pandan maitosuklaa + makea toffeetäyte = pettymys. 2 p.

Keskiarvo on tylsästi tasan 2. Panda ehkä luottaa liikaa ko. konvehteihin - alkavat olla jo liian kulunut idea. Jotain tarttis ehkä tehrä ja luoda uusia makuja...

Kaakaolehmä 25.09.2012 : Vain kahta makua, tylsää. Toffee kivempi. Ei näitä näin montaa viitsisi syödä...

Minka 07.01.2012 : Aika huomaamaton rasia, jollaista en itse olisi varmaan tullut ostaneeksi, mutta jouluksi oli tällainenkin jostain ilmestynyt. Kaksi makua, toffee ja minttu ja sisältävät vastaavanmakuisia nestemäisiä täytteitä. Lajissaan molemmat itse asiassa varsin hyviä ja näitä maistelee ihan mielellään. Saattaa jatkossa tulla ostetuksi ihan oma-aloitteisesti, sen verran maukkaita ovat.

Nalle 09.11.2011 : Liian juoksevat täytteet molemmissa. Toffee vähän ällömakeaa. Plussaa kauniista kääreestä.

Spiral 27.02.2011

Jemppu 18.10.2007

hessu 15.08.2007 : Toffeesuklaa hyvää, mintunmaku ei niinkään säväyttänyt

Venla 11.04.2007 : Ihan ok. Muuta en juuri osaa sanoa, sillä ei kamalasti säväyttänyt. Joulunamu mielestäni.

Tii 20.03.2007 : Pandan paras. Tämä yhdistelmä toimii, eikä Pandan suklaa varsinaisesti pääse tökkimään. (Siitä pelkällään kun en pidä; rasvaa pursuu ja lisäksi se on vääränlaista, tarttuu kitalakeen.) Tästä tulee mieleen Milky Way, jota se vähän koittaa varmaankin jäljitellä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet