Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda minttumurusuklaa
Tuotteen Panda minttumurusuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 19.08.2017
Maitosuklaan joukossa mintturakeita, vähän kuin joskus ennen Fazerin pikkupatukassa. Rouskeita on kuitenkin vähän, mikä on harmi, mutta toisaalta nyt mintun maku pysyy juuri maltillisena. Perusvarma juttu minttusuklaan ystävälle, ja sellainenhan minä olen.

Minna Hi 21.12.2015
Mintun tuoksu puskee läpi kaiken muun. Ei täytesuklaa, vaan minttu on sekoitettu suklaaseen. Mintun maku ei ole liian voimakas, vaan melko sopiva. Sekaan on laitettu jotain rakeita tai rouhetta, josta en pidä. Pureskeltaessa mintun maku on voimakkaampi ja suklaan rakenne on höttöisempi. En ole kovin ihastunut.

Anita 21.12.2015
Hmm... uuden mallinen levy Pandalta. Yleensä suklaan ja mintun yhdistelmä saa minut ihastumaan, mutta nyt tämä rouskuva versio ei oikein innosta. Suklaan maku jää selkeästi kakkoseksi, vaikka kuinka yritän saadaa tuntumaa. Olenhan sentään kasvanut Pandan suklaan kera.

Joni 20.12.2015
Erittäin miedosti minttua ja maitosuklaata. Mintun kanssa toimii mielestäni paremmin tummempi suklaa. Kyllä tämä naposteltua tulee kuitenkin.

Ansela 18.12.2015
Hammastahna tuoksuu ja rakeet rutisevat hampaiden välissä. Osa rakeista taitaa olla mintun, ja osa karamellin makuisia. Minttu maistuu yllättävän vähän, saisi maistua enemmänkin jotta tämä makeus ja tunkkaisuus vähän raikastuisi.

Katja Ke 23.11.2015
Pandan kuplamaisista levysuklaan paloista leijailee makean minttuinen tuoksu. Suklaa on väriltään hieman tavanomaista maitosuklaata tummempaa ja sisältä pilkottaa valkoisia murusia. Seassa on myös pienempiä tummia pisteitä. Pala maistuu minttuiselle maitosuklaalle. Maku on mieto, mutta imeskellessä mintun rooli kasvaa. Minttuiset sokeripalat rahisevat suussa ja jälkimaku jää yllättävän sokeriseksi. Kaakaota suklaassa maistuu poikkeuksellisen vähän. Makean minttusuklaan ystäville. Omaan makuuni turhan vähäsuklaista ja sokerista, vaikka maitosuklaan ystävä olenkin. Kaksi ja puoli kallistuu lähemmäs kolmea.

Aki 15.11.2015
Tämä Pandan maitosuklaapalat oli ilmeisesti saaneet jossain välissä hieman kosteutta osakseen. Vaaleita laikkuja pinnassa, mutta eihän se ole, kuin pieni esteettinen haitta. Mintun tuoksu ja maku loistavasti balanssissa, mintun maistaa, muttei hallitsevana.

Jenni R 14.11.2015
Palassa oleva nimi paljastaa heti merkin. Maitosuklaan tumma sävy ulkomuodossa. Pyöristetty palan muoto, uhuehko. Mariannen ja mintun vahva maku. Imelän rouheinen.

Jenni V 14.10.2015
Maistelukääreestä löytyy kolme pientä pulleaa maitosuklaapalaa, jotka tuoksuvat vienosti mintulle. Panda-logo on päällä, joten arvaan heti tämän olevan minttumuru-uutuus. Maistelen ekan palan pureskellen, tokan imeskellen. Pureskellessa makumaailma muistuttaa suuresti Fazerin marianne-levyä. Suklaa ei ole niin äkläkkää ja makeaa kuin pandalla ennen, onkohan reseptiä muutettu? Tosin tuo mintun makukin tietysti raikastaa makua. Mintun maku tulee raesokerimaisista kovista valkoisista rakeista, joita ei onneksi ole suklaassa liikaa. Jälkimaku on pikkuisen "jäätävä" minttu, mutta makeus tasapainottaa jälkimaun ihan miellyttäväksi. Raesokerimainen rouskunta hampaissa hieman ärsyttää ja imeskellessä huomaa, ettei suklaa aivan niin hyvää ole kuin Fazerilla. Kolme pistettä silti, hyvää perussuklaata.

Eeva-Liisa 14.10.2015
Minttuinen tuoksu. Sievä, kova pala. Maistuu piparmintulta. Raikas maku, ja rakeet palan sisällä entisestään vahvistavat raikasta fiilistä. Pandan tuttu suklaan maku jää suuhun. Hyvää kahvinkin kanssa!

Iikka 28.09.2015
Pienehö tyyny tuoksuu ehkä mintulta. Suussa rohisee, eukalyptys tai uskovaisten pastilli. Jännä suklaa. Sattumat elävät suussa. Suklaata ei voi kutsua herkuttelusuklaaksi, vaikka makeaa ja maistuvaa onkin. Tässä on ehkä liikaa äkkivääryyttä, outoutta.

Jarkko 25.09.2015
Mintun maku on todella mieto/pliisu ja rakeet ovat sokerisia paukkuja, jotka onneksi hajoavat vaivattomasti pureskelemalla. Maitosuklaa on melko mitäänsanomatonta ja suklaa kokonaisuutena helpostinieltävää, jos ei tarvitse nauttia.

Hanna P 25.09.2015
Uudenmuotoisia pulleita Pandan maitosuklaapalasia. Minttuinen tuoksu. Kiva rouskuva suutuntuma, mutta TODELLA makea maku. Suutuntuma tosiaan oikein kiva, mutta mausta en pääse itseni kanssa yksimielisyyteen. Kun ei suuresti inhota eikä ihastuta kompromissipisteet kolme.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet