Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda minttumurusuklaa
Tuotteen Panda minttumurusuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Miia 21.11.2015 : 145g muodonmuutoksen kokenut maitosuklaalevy, jossa seassa minttukrokantteja. Muodonmuutoksen kokenut siinä mielessä, että uudistuneessa levymallissa palaset ovat pinnaltaan pyöreähköjä edellisen kulmikkuuden sijaan. Maitosuklaa on varsin vaaleaa, 30%. Tuoksu muistuttaa After Eightiä, eli tuoksuttelemalla voisi kuvitella suklaan olevan tummempaa. Jälkituoksu on vähän pahvinen. Maku... Ensin suuhun leviää hento maitosuklainen maku, jossa seassa vähän hunajan ja tympeästi pahvin aromia - Pandan maitosuklaa nyt ei laadultaan ole sitä parasta. Nopeasti suuhun tulee minttuinen maku. Puraisen... Minttukrokantit maistuvat miellyttävän hennosti, mutta silti juuri sopivasti. Krokanttisattumat ovat hentoisia ja niitä on suht harvakseltaan. Jälkimaku on selkeän minttuinen, silti miellyttävän pehmeä ja hienostunut. Maitosuklaalle antaisin yksinään yhden tähden, minttukrokanttien kanssa arvosanaksi tulee 2,5, joka nousee 3 pojoon. Ei huono!

Nautiskelija 20.10.2015 : Milenkiinnolla tartuin Pandan uutuuslevyyn. Odotukset eivät olleet korkealla. Olihan kyseessä Panda, jonka perussuklaa nyt ei ikinä omaan suuhuni mitään erikoista ole ollut. Jouduin yllättymään positiivisesti! Mukava mieto mintun maku erottui kivasti suklaan seasta. Juuri sopivassa suhteessa suklaan kanssa. Varsinkin suuhun jäävä jälkimaku oli todella miellyttävä. Levy meni yhdeltä istumalta!

Nautiskelija 02.10.2015 : Mielenkiinnolla tartuin Pandan uutuuslevyyn odotukset korkealla kuitenkin pettymykseen varautuen. Ei tullut oikein kumpaakaan. Aivan kiva minttuinen maku. Ei liian voimakas, juuri sopiva. Kiva jälkimaku jäi suuhun. Suklaan maku vähän turhan pliisu. Menee pala silloin tällöin. Ei herättänyt mitään himoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet