Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda perinteisiä ranskalaisia pastilleja
Tuotteen Panda perinteisiä ranskalaisia pastilleja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 27.05.2016
Kauniin pastellinsävyisessä pastillirasiassa on valkoisia, vaaleansinisiä ja punaisia pastilleja. Hetki sitten maistelin Suomi-pastilleja Pandalta, ja poks, niistä tuleekin samoin ainesosin ja ravintoarvoin ranskalaisia kun lisätään mukaan valkosiniseen värimaailmaan vähän vaaleanpunaista :-). Panda on edelleen vanhojen tuotteiden brändäysvelho...

No, joka tapauksessa, ihan mallikas pastillituote tämä on. Pastilleja saa vissiin myös pussissa, mutta minulle jo tämä 80-grammainen rasia oli hieman liian iso kerta-annokseksi. Ehkä pussin kaveriksi sopisi paremmin 60-grammainen rasia? Leffaevääksi sopivia naposteltavia nämä ovat, hieman viileänä maku on herkullisen raikkaan suklainen. Imeskelemään en näitä kuitenkaan pitempään jäisi, sillä sen verran hammatahnamainen maku tulee pinnalle, kun minttukuori saa sulaa pidempään suussa. Nopeaan syödessä maku on juuri sopivan piparminttuinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet