Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda suklaalakritsirae
Tuotteen Panda suklaalakritsirae valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Sokerikuoriset.
 

Annamari 16.06.2016
Keltaisia pikkupalleroita, jotka eivät tuoksu millekään. Sisällä suklaakerros ja lakuydin. Haukatessa rae on mukavan pehmeää sokerikuoresta huolimatta, mutta toki rouskuu kuitenkin. Kaikki komponentit maistuvat ja tuntuvat, ovat oikein onnistuneesti tasapainossa. Näihinhän voisi iskeä vaikka himo.

Jenni V 09.11.2011
En olisi ikinä uskonut että annan raesuklaalle näin korkeat pisteet. Joskus erehdyin ostamaan lakumix-pussin, jossa oli vähän kaikennäköisiä rakeita, ja ainoat jotka makuuni olivat oli nämä. Onneksi näitä saa nyt omassa pikku rasiassaan. Rae-laku-suklaa-suhde on täydellinen, rasian koko sopiva. Tässä Panda on kyllä onnistunut, kerrankin, tuottamaan kivan uutuustuotteen joita ei muilta saa!

Susanna K 23.05.2007
Löytyipäs kaupasta uus tuttavuus Pandalta: lakusuklaarae. Pyöreitä keltaisia palloja joiden alta paljastuu ohut suklaakerros ja sisimpänä lakua. Koostumus on tosi hyvä, sopivan pehmeä ja rouskuva. Suklaa ei maistu hallitsevasti vaan itse laku. Kokonaisuudessaan oiva uutuus.

Jarkko 22.05.2007
Kirkkaankeltaisia palleroita rasiassa. Väri ainakin piristää muutenkin aurinkoista päivää. Pinnan sokerikuori ei onneksi ole kovin vahva, vaan hajoa hampaiden välissä vaivattomasti. Ensimmäinen maku minkä makuaistini luulee tunnistavansa, on sitruuna. Sen jälkeen esiin tulee erittäin mietoina makuina laku ja suklaa. Suklaan makua tosin en ensimmäisestä koekappaleesta maistanut lainkaan, eikä se toisessakaan muita makuja jyrää. Kokonaisuus ja yhteistyö näiden makujen välillä kuitenkin toimii todella hyvin. Pallerot ovat herkullisen nameja! Lisäksi tällaisiin tulee himo, eikä tuollainen pieni 60g rasia kauaa raavaan miehen käsissä pyöri... Lakutuotehan tämä ehkä enemmänkuitenkin on, mutta ei olla tiukkiksia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet