Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda & Taffel maissisnacks-valkosuklaa
Tuotteen Panda & Taffel maissisnacks-valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jarkko 03.10.2017
Valkosuklaata, johon on lisätty kokonaisia ja totaalisen mauttomia muroja. Ainoa maku mikä kokonaisuudesta irtoaa on se valkosuklaan tuttu lateksisen vaniljan maku, eikä se miellytä. Seassa on kenties ripaus suolaa, mutta se ei riitä tekemän tästä tuotteesta lainkaan kiinnostavaa.

Janne J 03.10.2017
Melko tuoksutonta valkosuklaata. Suklaan seassa on jotain riisimuromaisia palleroita, jotka tekevät paketista perus valkosuklaata kiinnostavamman ja ruokaisamman. Palasten koko on sopiva. Valkosuklaassa en havaitse mitään suurempia makuvirheitä ja yhdistelmän makeusaste ei ylitä kipurajaa. Makuaistini tapaa myös hieman suolaa, mitä en välttämättä olisi halunnut maistaa valkosuklaaseen yhdistettynä. Ihan pätevää mässytyssuklaata, mutta siihenpä se jääkin.

Hanna P 03.10.2017
Pulleita paloja Pandan valkosuklaata makealla tuoksulla sekä riisimurosattumin. Kivan rohiseva suklaa, mutta muutoin kovin mauton
suklaa. Riisimurokaan ei ole suosikkejani, joten yllätysalhaiset pisteet valkosuklaalle eli kaksi pistettä. Sattumat jää myös hampaisiin kii.

Iikka 03.10.2017
Oudon tuoksuttoman valkosuklaapalan alapuolella on möhkäreitä. Maistuu aluksi pahville, mutta kohta syövereistä iskee valkosuklaalle tuttu makeus. En tiedä mitä rohiseva möhkäre on (ehkä muroa). En ole valkosuklaafani, eikä tämäkään liiemmin iskenyt.

Annamari 03.10.2017
Sokkomaistelu: Valkosuklaata, jonka joukossa jotain maissi- tai riisijuttua. Valkosuklaan maku on selkein. Ja se ei ole hyvä maku. Eipä tämä muulle sitten maistukaan. Lopussa hentoinen suolan häivähdys.

Jenni V 04.09.2017
135g levy pyöreäkulmaisia Panda-tekstillä ja sydänkuviolla varustettuja valkosuklaapaloja. Pohjassa näkyy runsaasti pyöreitä sattumia jotka ovat rakenteeltaan kuin juustonaksua, sopii Taffel-brändiin hyvin... Kivahan tätä on rouskuttaa, mutta kun yhdistetään vanilja, makea valkosuklaa ja suola, niin kyllä arkaa pistävyyttä väkisinkin tuntua kurkussa muutaman rivin jälkeen... Ehkä ton suolan olisin heivannut ja pehmentänyt hiukan snacksin rakennetta. Mättöherkku, rouskuttelu oli ehkä kuitenkin sen verran koukuttavaa että annan kolmosen, tosin alarajoille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet