Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda lumiukko valkosuklaa-mustikkakonvehteja
Tuotteen Panda lumiukko valkosuklaa-mustikkakonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Annamari 07.12.2018
Lumiukkokääreessä Pandan konvehti. Valkosuklaisia konvehteja ja tuoksu on makean mustikkainen. Kuori on vähän liian paksu. Heti aluksi mustikka maistuu raikkaasti, mutta lopulta tästä ei jää muuta makua kuin ätläkkä makea valkosuklaa.

Jenni V 20.12.2017
Reilun kokoisia lapsia ilahduttavaan lumiukkoaiheiseen kääreeseen kiedottuja konvehteja, jotka on valettu samaan muottiin kuin entiset juhlisboksin hasselpähkinätryffelit. Valkosuklaata on todella reilu kerros, ja se on pandan malliin erittäin makeaa. Täytteen pitäisi olla mustikan makuista maitotryffelikreemiä, mutta ei siinä kyllä sellaista ihanan silkkistä tryffelin rakennetta ollut, vaan se oli lähinnä sellaista ylimakeaa rakeista settiä, vaaleanviolettia väriltään (mustikkamehua oli joku prosentin kymmenesosa?). Aika teollisen makuinen, ja todella öklömakea ja ihan liian iso jo kerta-annoksena. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet