Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda suklaarusinasuklaa
Tuotteen Panda suklaarusinasuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 04.12.2018
En ole suklaarusinoiden ylin ystävä, mutta kokeillaan. Rusinoita on reilusti ja ne ovat pehmeitä ja maistuvat selvästi. Tunne on hyvin lähellä sama kuin söisi perinteisiä suklaarusinoita, tosin paksummalla suklaakuorella. Ennemmin valitsen suklaarusinat tai pelkän suklaan kuin tämän tuotteen. Turhake, tosin syötävä sellainen.

Jenni V 22.08.2018
Suklaarusinaa levymuodossa... Epäilyttää etukäteen, mutta huomaan tykkääväni tästä. Vaikka Pandan maitosuklaa ei ole parasta mahdollista, se sopii oikein hyvin mehevien rusinoiden kaveriksi, joita on suklaassa runsaasti. Suklaa muuttuu rakenteeltaan vähän kuin täytesuklaaksi, sillä pehmeät rusinat mehevöittävät suklaata mallikkaasti. Toimii, vähän kuin supersuklaisia suklaarusinoita söisi. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset