Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda minttutäytesuklaa
Tuotteen Panda minttutäytesuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 21.11.2016
Enpä muista milloin viimeksi olisin minttutäytesuklaata ostanut noin niin kuin suklaanhimoon, ei kyllä mitenkään kuulu suosikeihini jos saa valita... Tätä Pandan versiotakin olen maistanut viimeksi ehkä 15 vuotta sitten. Mutta nytpä maistellaan taas ja arvostellaan. Kääreessä lukee aamun avaus -suklaa, tuskin kuitenkaan tätä ihan aamupalaksi valitsisin, vaikka hammastahna ehkä täytteestä aavistus tuleekin mieleen... ei taida kuitenkaan ihan korvata aamupesua :-)

Itse levystä ei tietäisi että tämä on Pandaa, väri on semitumma ja palat ovat pieniä raitakoristeisia, reippain suklaavälein toisistaan erotettuja (tämä on hyvä jotta palat eivät rikkoudu ja tahmatäyte leviä käsiin). Täytettä on 33%, mutta palojen kohdalla sitä on reippaammin ja suklaata oikeastaan vain todella ohuelti, suklaan määrä korostuu sitten niissä palojen väleissä. Sinällään tykkäsin rakenteesta, oli ajateltu syöjää palojen taittamisessa, ja pureskeltaessa palanen rikki suklaa rasahtaa halki ihanan helposti ja sulautuu täytteeseen. Maku muistuttaa hyvin pitkälle juhlisrasiasta löytyvää minttukonvehtia, joka on minusta ok makuinen, ei yliminttuinen tai -makea, mutta ei mikään suosikkikaan. Hyvää tämän tyyppiseksi suklaaksi, ansaitsee minulta kolmosen.

Hanna P 09.10.2013
Tummahkon suklaan päällystämä minttutäytesuklaa. Tuoksu vahvan mutta ihan miellyttävän minttuinen. Sisällä vaaleaa ja aika juoksevaa minttutäytettä. Hyvin perinteinen yhdistelmä, mutta ihan onnistunut. Minttu ei perinteisesti suosikkeihini kuulu, mutta tässä se ei ole liian pistävänä makuna.

Iikka 03.10.2013
Epäilyttävä ja epämiellyttävä mintun löyhkä. Minttuhan se paljastui yllättäen täytteeksi. Ei mitään uutta auringon alla. En juurikaan mintusta välitä, mutta ei tämä vastenmielinenkään ole.

Hanna P 06.06.2011
Tummia täytesuklaan näköisiä palasia pintaraidoituksin. Tuoksussa häivähtää minttua. Sitähän se täyte. Perinteisen vahvan makuinen minttu ja tumma suklaa on perinteinen pari. Ei mitään yllättävää, mut kai tästä on oppinut jonkin verran pitämäänkin, vaikka minttu ei perinteisiin suosikkeihini kuulukaan.

Iikka 05.06.2011
After Eightiltä tuoksuvaa tummaa täytesuklaata. AIVAN liian makeaa. Tuntuu että amalgaamit tippuu suusta! Mutta syön ennen kuin selkääni otan.

Jari 05.06.2011
Minttusuklaata njam kyllä panda osaa tälläisiä tehdä.Upea jälki maku.Koostumus sopivan kovaa, valuvaa täytettä. Jää kaipaamaan kunnon elokuvaa tahi hyvässä seurassa voisi syöttää toiselle tätä.

Kirsi I 27.05.2011
Tutunnäköisiä palasia tummahkoa suklaata, tyynyjen sisällä valuvaa vaaleaa täytettä. Suklaa on vaatimatonta maultaan ja maku hukkuu jopa tämän hyvin miedon minttutäytteen alle. Täytteestä tulee enemmän sokerinen kuin raikkaan minttuinen tunne. Minttu on yksi suosikkimakujani suklaissa, mutta tästä ei löydytarpeeksi raikkautta. Jälkimaku on tunkkainen.

Päivi 22.05.2011
Pandan tummaa suklaata minttutäytteellä. Palaset kuutiomaisia kovia palasia. Jotenkin näistä aina tulee mieleen kovanaama-suklaata. Minttu tuoksuu suklaan läpi ja maistuukin suklaassa. Täyte valkoista valuvaa minttua ja makua riittää. Mut jotenki tulee mieleen hammastahna. Sama tuntemus kun pesisi suun hammastahnalla tumman suklaan syömisen jälkeen. Maku on raikas. Ihan ok suklaa ja kyllä tätä saattaa syödä.

Jarkko 25.08.2007
Olen niin moneen kertaan moittinut tätä tumman suklaan ja mintun iänikuista yhdistelmää, että en jaksaisi enää... Jokin tässä yhdistelmässä tällä kertaa kuitenkin miellyttää. Täyte on sileää kuin mikä ja mintun maku jotenkin taltuttaa suklaan tummuuden tehden kokonaisuudesta raikkaan ja maukkaan. Siitä ei kuitenkaan päästä mihinkään, etteikö tätäkin syödessä tulisi hampaanpesu mieleen mintun takia, mutta pureskelusuklaana en tästä mitään ylitsepääsemättömiä puutteita tai vaillinaisuuksia löydä. Tässä vaiheessa olen syönyt puolet 100g levystä ja huomaan vaimon jo vieneen toisen puoliskon nenäni alta... Ei hullumpata. Voisin todellakin ostaa tätä toisenkin kerran, mutta ehkä tämä kuitenkin on sellainen tuote, joka maistuu ainakin minulle vain tietyssä mielentilassa ja tiettyyn tarkoitukseen. En voisi kuvitella imeskeleväni tätä Chopinin tuotantoa kuunellessa. Toisaalta, en voisi kuvitella kuuntelevani Chopinia muunkaan suklaaherkun kanssa...

Susanna K 25.08.2007
Minttusuklaalevy on saanut uuden mielenkiintoisen käärepaperin ylleen. Kuten olettaa saattaa, minttu on yhdistetty tumman suklaan sisälle soljuvana ja sopivana aromirikkaana täytteenä. Suosiolliseksi suklaan tekee myös se, että mintun maku ei ole liian voimakas eikä jää kaikumaan suuhun vahvana jälkimakuna. Onkohan Panda muuttanut hieman reseptiään? Kukapa tietää... mutta voisin jopa todeta, että saatan ostaa uudelleenkin tämän levyn kaupasta.

Antti M 23.08.2007
Erittäin hyvää tummaa suklaata minttutäytteellä. Täytettä kerrotaan olevan kolmasosa ja tämähän sopii, koska silloin jää enemmän tilaa suklaalle! Yleensä en pidä erityisesti Pandan suklaalevyistä mutta ainakin tämä täytelevy on pysynyt suosikkina jo pitkään. Vanha rakas minttulevy (100g) oli saanut uudet kääreetkin ja jostain kumman syystä päällä lukee 'omintakeinen makeinen'. No mikä lieneekään ajatuksena ollut; samaa hyvää kamaa löytyy kääreen alta eli kyllä tällaisen saa kiskottua suihinsa heti, kun vain kääreen saa revittyä auki.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet