Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda minttutäytesuklaa
Tuotteen Panda minttutäytesuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

mari 12.10.2012 : en ole mikään minttusuklaan ystävä mut oli ihan ok, maistui ihan juhlapöydän konvehtirasian minttukonvehdilta olisin halunnut mintun olevan kiinteämpää

Arde 17.07.2011 : Klassinen yhdistelmä, jossa onneksi suklaata enemmän kuin täytettä. Ei siten liian minttuinen "suunraikastaja".

splede 04.03.2011 : Todella hyviä minttusuklaita ei juuri suomalaisista kaupoista muita löydy, kuin After Eight suklaat. Tämän maku on liian makea, eikä todellinen mintunmaku oikein nouse esiin. Tummaa suklaa on hädintuskin, ja pakkauksessakin suklaakontentti jää alle 50%:n. Parempaa odotellessa se "paras" vaihtoehto kuitenkin suomalaisista minttusuklaista.

suklaahirviö 28.08.2010 : Minttusuklaiden parhaimmistoa! Kääre on ankea ja tyylitön, ettenkö sanoisi että lapsellinen, mutta sen sisältä löytyy herkullinen tummaa suklaata sisältävä levy ja se minttutäyte..! Minttutäyte maistuu reilusti ja vahvasti mintulta, ei kuitenkaan niin tymäkästi kuin esim. After Eighteissä. Eli siis minun suuhuni juuri sopivalta!

lightspeed 25.10.2009 : Tumma suklaa ja minttu ovat erinomainen yhdistelmä! Tätä menisi kerralla enemmänkin kuin yksi levy...

Heminway 26.12.2008 : Tumma suklaa mietoutensa vuoksi maistunee myös vaaleamman suklaan ystävälle. Minttu hyvää, ei liian makeaa tai voimakasta. Paksumpina palasina maistuisi itselleni vielä paremmin.. niin että suklaata olisi enemmän. Koostumuksensa (ja kotimaisuutensa) puolesta ostaisin tätä ennemmin, kuin After Eightiä.

Sindy 26.09.2008 : Minttu hyvää, suklaa hyvää, mutta suklaa olisi saanut olla hieman pehmeämpää.

Parasta 14.03.2008

Love_peace_chocolate 01.11.2007 : Jotenkin älyttömän maitoisa suklaa. Maistuu turhan makealle, eikä tee mieli kamalasti popsia. Jotain tujumpaa ja aidosti parempaa makua kaipaisi. Minttu on sellaista typerää tahnaa, mikä on huono juttu: se olisi ollut paljon parempi sekoittaa suoraan suklaaseen! Nyt tulee mieleen mintulla korvattu toffee-suklaa, jollaisista en itse ole koskaan erityisemmin pitänyt. Aika paha pettymys, en taida viitsiä tutustua muihin vastaaviin Panda-levyihin.

(Ja vielä yksi juttu pakkauksesta: Mustat mollukat kääreessä hämäävät melko paljon, ja kyseessä luulee helposti olevan salmiakkisuklaa. Kääreen ulkonäkö on enemmän luotaantyöntävä kuin houkutteleva - saati nuorekas tai juhlallinen, joista jälkimmäistä suosin suklaan kääreessä)

vhjm 15.10.2007
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet