Leader Vegeway Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda toffeetäytesuklaa
Tuotteen Panda toffeetäytesuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 18.07.2017
Maitosuklaata toffeetäytteellä. Ulkonäkö on tylsä. Täytettä tässä on sopivasti, ei tosin haittaisi vaikka sitä olisi vielä hitusen enemmänkin. Maistuu joulukonvehdeilta. Liian makea, mutta turvallinen ja perushyvä.

Jenni V 09.11.2011
Ennen ostin tätä levyä kohtuu usein, silloin kuin olin vielä sohvaperuna-makearotta. Nyt ei oikein enää toimi. Jo peruna-aikoina tuntui ihan ältsin makealta setiltä, täyte on liian juoksevaa ja makeaa. Jos saisi siitä Fazerin toffee-konvehdista samanlaisen setin vähän suklaisempana niin aah! Toffeesuklaasta kun pidän edelleen.

Hanna P 15.10.2011
Muhkeita paloja maitosuklaata, oisko täytesuklaata? Tuoksu makean kermainen ja hyvä. Aah, sisällä valuvaa kinuskia... Hyvää, tulee joulu mieleen. Kovin on makeaa ja täyte aika juoksevaa, vaan mikäs näitä syödessä tai ahmiessa! Myös makeannälkä tyydyttynee :)

Iikka 14.10.2011
Tästä täytesuklaan tuoksusta tulee joulu mieleen. Tuote on makea ja sisällä lymyää toffee. Toffee on mukavan juoksevaa. Kolme keskikokoista palaa luikahtavat nopsaan kurkusta alas...liian nopeasti. Epäilen verensokerin olevan alhaalla, sillä tämän suklaan pitäisi olla liian makeaa minulle. En keksi liikoja haukkuja taikka kehuja.

Saila 17.03.2009
Ulkonäön perusteella jotain halpisjuttua... Todella makea toffeetäyte. Toimisi ehkä armottomaan makeantuskaan.

Miriam 17.03.2009
Haju makea ja tavanomainen. Maku esanssisen makea. Sisällä valuvan tahmeaa täytettä, maku caramel-tyyppinen. Suklaa halvan ja teollisen makuista, täyte ylimakeaa tahmaa.

Anja 04.03.2009
Vaalea maitosuklaa jonka sisällä juoksevaa toffeetäytettä. Kovin makea paketti mutta sopivankokoisia paloja.

Jarkko 19.10.2007
Toffeeta ja maitosuklaata, ah, siinäpä yhdistelmä. Kun yhdistelmän valmistajana vielä on Panda, tiedän että tässä on kaikki kohdallaan. Juhlapöydän konvehdeistakin minä olen se, joka ensimmäisenä murtautuu alakerrokseen varastamaan sen toffeisen kukan (olkoon tämä kuluvan vuoden ainoa tunnustukseni). Tämä Pandan toffee on juuri oikean makuista ja koostumukseltaan sellaista, että siitä ei puutu mitään. Siinä ei ole rakeisuutta, ei mitään häiritsevää, it's all good! Kun suklaakin vielä on sopivan maukasta, lopputuloksena ei kertakaikkiaan voi olla mitään muuta kuin täydellisyyttä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet