Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg suukko mocca
Tuotteen Brunberg suukko mocca valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Jenni V 22.08.2018
Vihdoin tuli tämä klassikko maisteltua huoltsikalla matkalla Lappiin. Kahvin kanssa maku on kelpo, mokan maku on melko mieto makeassa vaahdossa, mutta toimii tosiaan kahvin ja kuorrutteen tummahkon suklaan kanssa erittäin hyvin. Ei tämä nyt ihan nelosen tuote ollut, ehkä sitä kahvin makua olisi saanut hiukan olla lisää, mutta maistui silti. Vahva kolmonen.

Annamari 23.01.2017
Ihana kaakaoinen tuoksu ja kahvi ei siitä erotu. Vaahdossa on selvä kahvinen maku, joka maistuu aluksi voimakkaammin ja sitten miedommin. Makeutta on sopivasti eikä kahvin kitkeryys pääse esiin. Kahvinmakuiseksi suklaatuotteeksi maittava.

Olli P 04.04.2013
Tumma tuoksu, etenkin tummasuklaa. Perussuukolta tuntuu, jonka kaikki varmasti tietää. Ohut suklaakuori, paljon vaahtomaista täytettä ja vohveli pohjalla. Ensimmäiseksi suuhun tulee kahvin maku esiin ja hetken kuluttua myös tummasuklaakuoren maku tulee mukaan. Ihan perus ok tummasuklaa. Kahvin maku ei tule liiaksi esiin mikä on pelkästään hyvä asia. Maut toimii ihan hyvin yhteen, jälkimaku aavistuksen kitkerä. Vohveli pohjalla pitää homman kasassa. Hyvä, kiva pikku purtava.

Jarkko 19.09.2008
Enpäs olekaan aiemmin tätä ruskeaa suukkoa maistanut. Huomaan että tuo vaahto ei olekaan varsinaisesti vaahtomaista, vaan jotenkin enemmän kreemimäistä. Onkohan tätä säilytetty kuumalampun alla, vai kuuluuko ollakin tuollaista? Kahvin makuahan tässä vissiin on haettu, mutta se jää yllättävänkin miedoksi, joten siksi maku onkin ihan miellyttävä. Tai siis miellyttävämpi kuin voimakkaampi kahvinmaku olisi...

Antti M 01.11.2007
Pusut ovat aina olleet yksi suosikeistani; nykyään tulee ostettua vain harvoin mutta isoja määriä, kun sopiva tarjous osuu kohdalle. Silloin mätetäänkin sitten kaksin käsin pusuja huuleen! Sitkas vohvelipohja pitää hyvin vaahdon kasassa, kunnes viimeiseksi nakerretaan sekin hyvällä ruokahalulla. Yleisesti pusut saisivat olla ehkä hieman pienempiä eli vaahtoa on liikaa.

Mokka on ehdoton suosikkini ja useimmin ostettu maku. Varsinkin kahvin kera sopii kiwasti makuhermon herättäjäksi, tosin jos yrittää vetäistä koko ison pakkauksen (25kpl) kerralla, niin jopa paatunutta pusunistiä yökyttää...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset