Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg riisipatukka
Tuotteen Brunberg riisipatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Riisisuklaat.
 

Annamari 07.07.2016
Tuoksutonta riisisuklaata. Eka puraisi on rapea, mutta riisi pehmenee äkkiä ja aavistuksen tunkkainen suklaan maku jää suuhun. Kyllä tätä kuitenkin suklaan nälkään syö. 2,5 --> 3 p.

Jenni V 18.12.2015
20-grammainen riisipatukka ei yllätyksekseni sisälläkään aitoa suklaata, tässähän on vaan kasvirasvaa ja kaakaojauhetta... Minusta tuon kyllä huomasi myös maussa. Patukka on tuhdin tuntuinen, melko kova ja erittäin napakka, ja "suklaa" riisin ympärillä on melko tummaa eikä kovinkaan makeaa. Tykkään tuosta, että makeutta ei ole liiaksi, mutta sitten "suklaan" mauttomuus alkaa häiritä, oikeastaan maistuu vähän liikaa rasvalle. Juuri ja juuri kolmosen patukka, oli tämä parempi kuin sokeriton versio.

Antti M 08.10.2008
Mainio pieni (20g) riisipatukka, jossa maistuvaa maitosuklaata ja riittävästi riisiä, jotta tasapaino säilyy. Hieman makeahko mutta parasta, mitä kaupasta löytyy tällä saralla. Parempaakin on siis syöty mutta nyt ei auta nirsoilla, kun euroon mahtuu 4kpl näitä. Hjyvä, hjyvä, otetaas lisää...

Satu 14.06.2006
Riisimuroja ja suklaata. Ei herätä mitään tunteita.

Antti H 14.06.2006
Pehmeää perusmaitosuklaata. Riisimurot ovat vähän kovia. Ihan kohtuu kokemus.

Susanna K 09.11.2005
Maku jotenkin latistunut, ihan kuin tiukkaan puristettu pakkaus josta ei maut ja aromit irtoa ollenkaan. Muhevuus puuttuu! Ihan kuin styroxin nurkkaa söisi, oi mikä pettymys.

Jarkko 06.11.2005
Suklaata on riisimurojen ympärillä runsaasti. Suklaa maistuu aavistuksen verran tummemmalta kuin maitosuklaa, mutta ei ole kuitenkaan tummaksi suklaaksi luokiteltavaa. Riisimurot ovat sopivan pehmeitä, mutta antavat kuitenkin hampaille hieman vastusta. Makea ja maukas patukka kaikenkaikkiaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset