Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg moccatryffelipatukka
Tuotteen Brunberg moccatryffelipatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 17.04.2016
Kahvilta tuoksuva säälittävän pieni patukka, jossa tummasuklainen kerros päällä. Suklaa lohkeaa patukan päältä (josta muuten pidän suunnattomasti) ja on muuten erittäin maukasta. Kahvi tässä ei maistu liikaa, oikeastaan se on juuri sopivassa suhteessa suklaan kanssa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen minipatukka, sopii pieneen suklaanhimoon kuin nenä päähän.

Jenni V 22.10.2013
Tämä 20-grammainen pikkupatukka ei ole koskaan ennen päätynyt ostoskoriini, vaikka se on ollut markkinoilla varmaan aika kauan... Liekö syynä se, että kauppa tuntuu hieman piilottelevan sitä alahyllyllä, ja hintakin on pikkupatukaksi aika kova. Sisältä kääreestä löytyy mukavasti tummalle suklaalle ja kahville tuoksuva ehkä vähän da capoa muistuttava patukka. Patukassa on aitoa kahvia ja se on hyvä. Patukka on kivan lohkeava, sillä tummaa suklaata on kuorrutteena yllättävänkin runsaasti, ja se on maukasta. Sisustassa on sellaista ihanan oikean "silkkimäistä" tryffeliä, joka on toki rasvaista, mutta tumma suklaa tasapainottaa varsin mallikkaasti rasvaista tuntua. Pieni miinus patukan nimestä, mielestäni patukan tuntuma on tumma ja mokka viittaa vaaleaan kahviin. Tosi hyvä patukka kuitenkin!

Olli P 03.06.2013
Pieni patukka (20g). Tumma ja todella mieto kahvin tuoksu. Tuntuma on tryffelimäiseen tyyliin pehmeä. Pieni tahmeus, mutta ei jää pyörimään suuhun. Patukasta löytyy kahvin maku, mutta odotin kahvisuklaapatukalta voimakkaampaa kahvinmakua. On tämä ihan syötävä, mutta aika mitäänsanomaton alkuasetelmiin nähden.

Saara 29.07.2012
Lapsuudessa mokkatryffelipatukkaa myytiin vain yleisötapahtumien kanttiineissa tai jossain harvoissa pienemmissä kaupoissa tai Stockmannilla. Pidin tummasta suklaasta ja opin jo varhain tunnistamaan tämän suussa sulavan tuotteen. Vaikka aina välillä tämän patukan olemassaolo unohtuu, mokkatryffeli on minusta edelleen erittäin hyvää: tumman tryffelitäytteen maku on täyteläinen, vaikkei kovin mokkainen, ja koostumus suorastaan jumalallisen pehmeä. No, tumman suklaapäällysteen rapsahtavuus kieltämättä puuttuu, mutta annettakoon se tällaiselle klassikolle anteeksi. Kun en voi olla pitämättä.

Antti M 14.08.2008
Pieni patukka, jossa kiiltelevä vanhahtavan oloinen kääre. Tämähän ei toki makua pahenna; parikymmentägrammainen tryffelisuklaa on jämäkkää ja tiiviihköä tavaraa mutta hieman voimaista makuuni, eikä nimestä huolimatta kahvinmakua tai edes -hajua irtoa millään. Valitettavasti. Erittäin pätevä tuote silti - jos tryffelisuklaista pitää - eli kyllä tätä voi suositella muillekin ja itsekin ostaa uudemman kerran.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset