Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg sokeriton riisipatukka
Tuotteen Brunberg sokeriton riisipatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Patukat, Riisisuklaat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Jenni V 11.11.2013
20g minipatukka maltitolilla makeutettuna ja laktoosittomana. Tuoksu on yllättävän vahvan esanssisen ja makean vaniljainen, harvoin tällaista riisisuklaasta löytää. Patukan alaosassa "suklaa" on kiinteämpää, kun taas yläosassa riisi on ilmavammin. Laitoin suklaan lainausmerkkeihin kun en oikein aidon suklaan makua erottanut. Makeutta ei käytännössä hirveästi ole, ja maku on enemmän kuivan riisikakun suuntainen kuin varsinainen suklaapatukka, toisaalta taas pohjaosan mauton rasvaisuus häiritsee.

Antti M 08.11.2008
Pieni sokeriton ja laktoositon riisipatukka (20g) Brunbergilta. Tuoksu on selkeästi erilainen ja koostumus myös. Maku on aika outo eli suklaanmakua ei juuri alta pysty hakemaan. Maltitoli makeutusaineena ilmeisesti on se, joka tökkii omaan makuhermoon eli enpä tällaista haluaisi syödä, jos ei olisi pakko. Ja eihän minun olekaan pakko. Jälkimakuna suuhun jää pyörimään ärsyttävä rasvainen tunne kaupan päälle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset