Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg sokeriton riisipatukka
Tuotteen Brunberg sokeriton riisipatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Patukat, Riisisuklaat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Miia 26.09.2014 : 20g pikkupatukka, jossa sokerittoman maitosuklaan seassa riisipuffeja. Käärettä avatessa nenään tulee varsin voimakas vanilliinin (= teollinen) tuoksu. Koostumus on miellyttävän rouskea, joskin tuntuu, että suklaan pohja on jämptimpää suklaata ja riisipuffit on ladottu lähinnä suklaapohjan päälle. Riisipuffeja on reippaasti, kuten pitääkin. Suklaa... Juu, on suklaa tunnistettavissa ja makeaa on. Joskin kaakaoisuutta ei tästä pääse havaitsemaan, myös tuo kovin keinotekoisen tuntuinen makeus häiritsee ainakin allekirjoittanutta. Suuhun jää rasvainen kalvo patukan syömisen jälkeen. En kyllä tähän uudelleen haksahda... 1,5 p. ---> 2 p.

EvaIs 20.09.2011 : Tämä menee kohtuudella yksittäisenäpatukkana. Makeus on muuten kohdallaan, mutta maltitoli ei pärjää sokerille, vaikutelma on hieman teollinen. Brunbergin tehtaanmyymälästä näitä saa myös isompaan erään pussitettuna. Jo 2-3 patukan syömisellä on melkoiset vaikutukset ruuansulatukseen.

kirsikka 26.09.2010 : Brunbergin joidenkin tuotteiden liika rasvaisuus ja pehmeys ei tässä tuotteessa onneksi tunnu. Riisisuklaa sisältää sopivasti tummaa hiukan toffeemaista makuvivahdetta sisältävää laktoositonta tummaa suklaata, joka pelkkänä suklaalevynä ei minua juuri miellytä alussa mainistusta syystä, mutta riisisuklaana onkin aivan erityisen hyvää. Napakka purtava, joka harmillisesti murustaa, kun maistelee väärässä paikassa, esim. autossa kauppaostosten jälkeen, mutta on niin hyvää, etten malta kotiin asti odottaa. Hieno pieni makuelämys sellaiselle, joka ei voi laktoosipitoisia suklaita maistaa. Yksi parhaista.

vv 21.03.2010
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset