Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg sokeriton suklaa 44%
Tuotteen Brunberg sokeriton suklaa 44% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Levyt (lisukkeettomat), Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 30.08.2012
Tummaa, jotenkin voille maistuvaa/voimaista suklaata. Tosi voimakasta jotenkin. Ihan kuin kookosrasvaa tai jotain lintujen talipalloa söisi.

Marika 30.07.2012
Olisin halunnut pitää tästä sokerittomasta suklaasta. Harmi kyllä tuote maistuu, paitsi maltitolille, niin myös selvän rasvaiselle. Kylmän rasvaisesta sivumausta tulee mieleeni jonkin kerran riisisuklaan tekoon käyttämämi kookosrasva, vaikkei tuoteseloste tätä mielikuvaa tuekaan. En voi suositella.

Saara 30.07.2012
Sokerittomat suklaat ovat poikkeuksetta hieman epäonnistuneita, eikä tämäkään tuote ole erityisen hyvä. Tuoksu on rasvainen ja tämän myös suutuntumassa on viitteitä kookosrasvasta: voimaisuus ja viileä tunne suussa suklaata imeskeltäessä. Tulee mieleen itsetehdyt karkit, jotka ovat kyllä ihan hyviä, mutta hyvän suklaan kriteerejä ne eivät täytä. On outoa, että tuoteseloste ei paljasta kookosrasvaa, sillä sen tuntuma on erittäin selvä. Sen sijaan maltitoli maistuu yllättävän vähän enkä kiinnitä sokerittomuuteen juuri mitään huomiota. Jossakin toisessa mielentilassa tämä saattaisi olla ok, mutta häviää hyville suklaakollegoilleen selvästi.

Sanni 30.07.2012
Aika tummaa suklaata, jossa vahva voin tai kookosrasvan maku sekä makeutusaneen maku. Todella rasvaista ja suutuntuma on jotenkin epämielyttävä. Jälkimaku outo ja hieman pähkinäinen.

Maija 30.07.2012
Pieni palanen levysuklaata, tuoksu ehkä hieman rasvainen. Maku on outo, kuin söisi pelkkää rasvaa. Miten on mahdolista ettei maussa ole vivahdettakaan suklaata? En kyllä ottaisi toista palaa.

Hanna P 09.11.2011
Pienehköjä maitosuklaapalasia tekstillä Brunberg. Tuoksu vähän semmoinen halvan oloinen, niinkuin pääsiäismunassa voi vähän pistävältä maitosuklaakin tuoksua. Maku kuitenkin imeskellen, aluksi sopivan pehmeän kaakaoinen, mutta sitten tulee joku outo maku suuhun. Mikä se on? Käynyt maito? Pureskellen sopivan pehmeä, vaikkakin aika voinen koostumus. Maku tavallaan pähkinäinen, mutta suuni ei pääse oudosta mausta. Ei nyt sinänsä pahaa, mutta ei oikeastaan hyvääkään.

Iikka 04.11.2011
Jännän tuoksuisia puolipieniä maitosuklaan palasia. Suutuntumaltaan outo ja rasvainen, maultaan myöskin outo... ja jännittävä. En tiedä onko outous ja jännittävyys tällä kertaa hyviä asioita, mutta alas menee tämäkin suklaa. Jotain erikoista on tavoiteltu, ja annetaan kolme pistettä poikkeuksellisuudesta ja yrityksestä, vaikken tiedä ostaisinko tätä toiste.

Marke T 12.05.2009
Voimakkaasti ksylitolimainen tuoksu, tulee mieleen imelä suklaavanukas tai yskänpastilli. Ohuet palat sulavat nopeasti suussa. Maku rasvainen, just ja just tietää syövänsä suklaata. Tuntuu ennemminkin siltä kuin olisi suussa murenevaa purukumia. Raikas jälkimaku, kuin olisi imeskellyt yskänpastillia. En osta enää.

Elina 01.02.2009
Suklaassa on kookoksen tuoksu, maku on hyvin tumma ja tiivis. Maussa tavoitan myös kookoksen, vaikka en usko että sitä ollaan massassa käytetty, koska kookossuklaaseen tyypilliset kookoshiput puuttuvat. Palakoko viittaa pieneen levyyn, ehkä jopa sokerittomaan tuotteeseen. Tämä osoittautuikin myöhemmin todeksi. Suklaa ei ole kovin makea, vähän kuin kovaan voihin ja veteen tehty seos. Maitomaisuus puuttuu täysin. Pieninä määrinä tätä voisi silloin tällöin syödä.

Minna Hi 01.02.2009
Tuoksuu kookokselta, pieniä paloja. Omituinen rakenne; suuhun leviää kylmä maku, vaikka suklaa on huoneenlämpöistä. Tässä täytyy olla kookosrasvaa. Mausta ei saa oikein kiinni, ei ole täyteläistä tai jotain tästä puuttuu. Onko ksylitolia?

Mikko 01.02.2009
Alkutuoksussa vanilliinimaisuutta, joka kylläkin tuo mieleen lasten pehmeät muovilelut.Maussa pieni kahvin vivahde, muuta en siitä saa oikein irti (kookos?). Outo makeus joka ei selvästikään ole sokeri. Keinotekoinen?

Elise P 01.02.2009
Kahviin vivahtava tuoksu, söpö, pieni palakoko. Ei sula suuhun helposti, vahva vanilliinin maku tunkee läpi vahvasti ja häiritsee makuelämystä. Ei liian makea, joka on tämän ”suklaan” ainoa plussa, jotenkin keinotekoista koko tuote.

Eeva 01.02.2009
Halvan pääsiäismunan tuoksu koristettuna kookoksen aromilla on ensituoksun olemus. Tuote on ohut, pieniä palasia jotka sulavat nopeahkosti suussa. Yllättävää ja kookosrasvaan viittaavaa on viileä tuntu, vaikka suklaa onkin ollut huoneenlämmössä ennen tarjoilua. Mielestäni tuotteessa maistuukin kookos vahvasti, mikä ei saa ainakaan pitämään siitä - en siis ole kookoksen suurin ystävä. Suuhun jää hieman jauhomainen tuntuma, myös rasvainen. Loppujen lopuksi tämä suklaa muistuttaa mielestäni itsetehtyä jääsuklaata, johon tulee lähinnä sulatettua suklaata ja kookosrasvaa. Yllätys oli suuri, kun tuoteselosteesta ei kookokseen viittaavaa löydykään.

Janne H 29.01.2009
Pandamainen/Brunbergin tyyppinen vaalea suklaa luulisin. Ei ole liika imelä. Jättää hyvän ja pitkän jälkimaun ja tekee heti mieli lisää. Rakenne on samettinen ja sulaa, kuin voi suussa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani