Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg moccatryffeli yksittäiskääritty
Tuotteen Brunberg moccatryffeli yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 22.11.2016
Ei herätä suuria odotuksia, koska mokkaiset ja kahviset suklaat eivät ole se minun juttuni. Yllättäen tuoksu on tummasuklainen eikä juuri lainkaan kahvinen. Koostumus on jämäkkä ja tryffelille tyypillisen rasvainen. Tämä maistuu tosiaan juuri moccatryffelille, ei esimerkiksi kahvitryffelille. Ihan syötävää, mutta en kyllä ostaisi kuitenkaan. Joka tapauksessa, ei liian kahvinen, mutt akahvi maistuu silti.

Jenni V 03.01.2014
Pieni ruskea-valkoraidalliseen kiiltävään kääreeseen kiedottu konvehti on kuorrutettu ohuelti tummalla suklaalla (kaakaoprosentti reipas 50%), ja tryffelimassa on maustettu kahvilla. Petyin vähän tämän makuun, sillä pidin kovasti moccatryffelin patukkaversiosta. Maku on toki kahvinen, mutta suklaa jää jotenkin voimakkaan kahvin aromin varjoon. Tryffelimassa ei ole myöskään ihan niin silkkistä kuin olisi halunnut.

Elina 01.02.2009
Tässäpä on ihana tuttu tuoksu. Kahvista pitämättömällekin herahtaa tuoksusta vesi kielelle. Maku on kuitenkin alussa hieman pistävä, suklaan maku jää suuhun pidemmäksikin aikaa. Suuhun tulee miellyttävä samettimainen tunne, kun tätä nautiskelee. Taattua laatua.

Minna Hi 01.02.2009
Kahvin tuoksuinen tryffeli. Voimainen koostumus, sopii hyvin imeskeltäväksi. Vähän liian makea ja aavistuksen tunkkaisen makuinen.

Eeva 01.02.2009
Ensivaikutelma: Tässä tuoksuu KAHVI. Koska en kahvia itse juo enkä liiemmin kahvituotteista pidä, tulee heti hieman ennakkoluuloinen olo. Seuraava ajatus maistamisen myötä: Tässä myös maistuu KAHVI. Yllätys kuitenkin on, ettei maku ole kovin voimakas. Siedän sen hyvin. Brunbergin tryffelin tuttu koostumus tässäkin, eli ei sinänsä mitään uutta. Pehmeää ja mukavasti suussa sulavaa. Tästä suklaasta tulee suorastaan ristiriitainen olo! Kuitenkin päädyin negatiivisehkoon loppulauselmaan, koska en tavallisistakaan tryffeleistä (Brunbergin siis) liiemmin pidä. Kahviversio jää senkin alle.

Mikko 01.02.2009
Mieto kahvin aromi, hiukan suklaata seassa. Paahteinen aamukahvi, tuo työaamujen pelastus, maistuu vahvasti heti alussa ja peittää oikeastaan kokonaan suklaan ominaismaun. Kahvin ystävän herkku, vaikka hiukan liian makeahko makuuni.

Elise P 01.02.2009
Vahva kahvin tuoksu iskee heti, kun kääreen avaa. Suklaa (jos tätä voi siksi kutsua) sulaa suussa miellyttävästi, kuin kahvista samettia. Ei liian makeaa, maistuu jopa ei kahvin ystävällekin. Hyvä jälkiruokakonveti, nautittavaksi yksi kerrallaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset