Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg suukko toffee
Tuotteen Brunberg suukko toffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vaahtomakeiset.
 

Susanna H 07.03.2013
Uusi suukkosuosikkini ehdottomasti. Ohuen rapean suklaakuoren sisällä toffeevaahtosydän, joka ei kuitenkaan maistu pelkälle toffeelle. Kivanmakuinen tuttu ohut suklaakuori, ensipuraisu pehmeä ja tahmea, tutun suukkomainen, jonka jälkeen tuoksu on karamellinen ja hieman kookoksinen, maku pehmeän karamellinen, makea, mutta ei liian makea ja makunystyräni maistavat tässä myös kookoksen häivähdyksen, hmm... mielenkiintoista. Näihin uppoutuu, lumoutuu ja helposti syö montakin putkeen kunnes havahtuu sokeriöveriin. Ei mitään valittamista, Ihana suukko. pus pus pus.

Olli P 04.03.2013
Vihdoin tämän pääsi testamaan. Rakenteeltaan se tuttu: ohut suklaa kuori, vaahto sisällä ja vohveli pohjalla. Näitähän voi syödä monella tapaa, jotkut syö kuoren ensiksi jne. Itse syön huoneenlämpöisenä ja haukkaamalla eli hieman kaikkea sekaisin suuhun kerralla (mitä sattuu osumaan tielle). Tuoksuu hieman kinuskiselle. Ruskeasta vaahdosta löytyy toffeen maku ja tuote on makea, mutta ei niin makea kuin etukäteen odottelin/pelkäsin. Toffee saisi omaan makuun maistua enemmän. Kenties olisi ollut kiva joku pieni kerros toffeeta vaahdon ja suklaa kuoren väliin? On tämä syötävää, mutta ei tarjoa mitään erikoista.

Jenni V 29.12.2012
Tällainen uutuus löytyi kaupasta ja pakkohan näitä oli ostaa rasiallinen maistoon. Jotenkin nämä Brunbergin uutuudet menevät usein ohi, koska eivät mainitse näistä mitään edes nettisivuillaan... Mutta selkeästi tuote on siis uusi kun ei ole ennen hyllyissä näkynyt. Pakkaus on samanlainen kuin muissakin suukoissa, kääre on kulta-oranssiruudullinen. Koostumus on täysin sama kuin muissakin suukoissa. Tykkään syödä nämä jääkaapin kautta, joten tätäkin tuli maistettua ensin sellaisena. Täytteen mausta maistaa helposti toffeisuuden, se on kuitenkin aika mieto ja hyvin makea. Mutta muuta ei kait voinut odottaakaan. Hieman tulee taas mieleen joku kinuskinmakuinen vanukas. Toisen suukon laatikosta maistoin niin, että annoin suukon hetken lämmitä pöydänkulmalla, ja silloin maku oli mielestäni aavistuksen parempi ja toffeekin pääsi enemmän oikeuksiinsa. Mitenkään ihmeellinen yhdistelmä toffee ei kuitenkaan suukkoon ole, kaipasin raikkautta enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset